Široká nabídka reklamních a dárkových předmětů

Chcete, aby byla Vaše společnost vidět? Záleží Vám na dobrém vztahu se zákazníky? Využijte služeb společnosti PREDVO, dodavatele reklamních a dárkových předmětů s reklamním potiskem, který na českém trhu působí téměř dvacet let. Nabízíme široké spektrum kvalitních reklamních předmětů od kancelářských potřeb přes USB flash disky až po nože, nářadí, autopotřeby nebo potřeby pro domácnost. Díky tomu, že neustále sledujeme aktuální trendy a novinky v oblasti 3D reklamy a technologií, nabízíme vždy originální a netradiční dárkové a reklamní předměty.

Součástí našeho sortimentu je také levný, ale přesto velmi kvalitní reklamní textil z nové kolekce značky ELEVATE, která byla vytvořena v roce 2006. O čtyři roky později, v roce 2010, se společnost ELEVATE stala oficiálním dodavatelem Zimních olympijských her ve Vancouveru, čímž pronikla na světovou scénu. Představila zde svůj špičkový design a univerzální přitažlivost. Značka ctí osvědčené konstrukční metody a moderní tkaniny, navržené pro maximální komfort a dlouhou životnost. Tato přirozená kolekce vyvažuje módní kombinace trendů, a to jak do města, tak do přírody.

Na našich internetových stránkách naleznete širokou nabídku reklamních a dárkových předmětů od výrobců a dodavatelů z Evropy a Asie, které můžete objednat rovnou prostřednictvím e-shopu. Vydáváme také tištěné katalogy a zajišťujeme klientům výrobu reklamních předmětů dle jejich požadavků. Garantujeme Vám profesionální přístup, zkušenosti, kvalitu a rychlé vyřízení Vašich zakázek.