Betonový zahradní nábytek

Historie firmy B.Neton se datuje již od počátku devadesátých let. Výroba se s postupem času rozvinula do širokého sortimentu betonových výrobků, zejména pro venkovní použití. Firma B.Neton  nabízí sortiment výrobků z vymývatelného betonu do vašich zahrad, odpočinkových koutů, restaurací, dálniční a silniční odpočívadla, přírodní naučné a turistické stezky a mnoho dalšího. Nabízené výrobky jsou z přírodních materiálů s dlouhou životností a barevnou stálostí, působící v exteriéru přirozeným dojmem. Ucelenou nabídkou a příjemnou cenou se firma snaží uspokojit zákazníky a přispět tak tím nejlepším, co v současné době lze na našem trhu získat.

Zahradní krby, grily, ohniště a udírny  – jejich využití ocení především milovníci venkovního grilování. Nespornou výhodou nabízených krbů je jejich rychlá montáž i demontáž. Základní vybavení krbů, lze doplnit o další součásti podle přání a potřeb zákazníka.

Zahradní nábytek – betonový zahradní nábytek  poskytuje vysoce estetické a trvanlivé řešení pro vaše zahrady. Nabízené sedací soupravy sedátka, parkové lavice jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a také nenáročné na údržbu. Jsou vyráběny v různých délkách a barevných provedeních, s možností pevného zabudování do podkladové plochy.

Nabízí také nejrůznější tvary, typy, velikosti, provedení nádob na květiny v několika barevných provedeních. Pokud toužíte po kvalitním a bezúdržbovém plotu, můžete vybírat z mnoha variant v různých nadzemních výškách. Dlažba z jejich nabídky je vhodná na terasy, chodníky, parkovací plochy, či zahradní cesty. Železobetonové stavebnicové konstrukce vyvinuté pro stavby fotovoltaických elektráren a systém se solárními konektory, zase umožňují stavbu libovolných variant.  Pro mysliveckou veřejnost vyrábí umělé variabilní betonové nory, sestavené z několika na sebe navazujících modulů a lze ji vybavit odchytovým modulem. Pro městský mobiliář  vytvořili ucelenou nabídku výrobků, laviček, odpadkových košů, stojanů na kola, nádob pro zeleň atd. Jsou vhodné i do míst, kde je kladen důraz na odolnost proti vandalismu. Potřebujete-li další informace o sortimentu, nebo máte-li speciální přání či otázky, pracovníci firmy jsou vám vždy k dispozici, můžete je kontaktovat emailem, faxem nebo telefonicky.