Co dělat pro stylové nehty

Ženy obvykle trpí příliš velkou sebekritikou, často se jim na sobě samých něco nezdá a chtějí svůj vzhled různými způsoby vylepšovat. Nehty jsou jednou z hlavních příčin jejich nespokojenosti. Mnohým ženám vadí, že nemají od přírody dokonalé nehty. Obzvláště pokud pracují stále ve styku s lidmi, chtějí se líbit, potřebují mít pocit, že jsou atraktivní a reprezentativní. Pravdou je, že když někomu podáte ruku, nevypadá dobře, pokud nemáte udržované nehty. Proto se stále více žen uchyluje k modeláži nehtů umělých.

Umělé nehty jsou nejčastěji gelové nebo akrylové, na akrylové nehty vám stačí mít správné štětečky, akrylový pudr a tvrdidlo, nic víc. Ovšem modeláž chce zkušenosti, s akrylem je složitější práce oproti UV gelu. Gelové nehty je mnohem snazší se naučit modelovat, UV gely propůjčují gelovým nehtům pevnost, pružnost a také odolnost a dlouhou životnost. Abyste vymodelovali gelové nehty, potřebujete víc pomůcek než pro akrylové nehty, na druhou stranu ale není třeba mít tolik zkušeností a naučíte se modelovat gelové nehty i v domácím prostředí.

Existují sice profesionální nehtová studia, kde se vašich nehtů ujmou odborníci, ale mnohé ženy si nemohou dovolit za pravidelné doplňování UV gelu vydávat tolik peněz. Proto se stále častěji uchylují k domácí modeláži gelových nehtů. Internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz nabízí pomůcky a přípravky pro modeláž nehtů vysoké kvality za nízké ceny. Můžete si zde pořídit vše, co budete pro péči o vaše nehty potřebovat.

Abyste vymodelovali kvalitní nehty, je důležité mít prvotřídní UV gely, ty nejvíce ovlivňují kvalitu umělých nehtů a právě na nich záleží, jak budou výsledné gelové nehty vypadat. Vybavte se i vy kvalitními pomůckami a modelujte profesionálně vypadající gelové nehty v pohodlí vašeho domova.