Elektronická cigareta pro vás i vaše blízké

Hledáte dárek, který udělá opravdovou radost každému kuřákovi? Nenechte vaše blízké vdechovat škodlivé splodiny a obdarujte je sadou elektronických cigaret Equites eGo Tornado, které mají neuvěřitelnou výdrž, špičkovou kvalitu i krásný design.
Narozdíl od klasické cigarety nevdechujete při kouření elektronické cigarety dehet, karcinogeny, ani jiné škodlivé splodiny. Proto je podle lékařských studií používání elektronických cigaret mnohem méně rizikové, než je tomu u běžných cigaret. S elektronickou cigaretou eGo Tornado si budete vychutnávat pouze čistý nikotin, výbornou chuť zaručenou e-liqudy Equites a hutný dým bez nepříjemného zápachu. Díky výkonným bateriím, kterými jsou obě cigarety v sadě vybaveny, si navíc šetrnější kouření budete užívat až čtyři dny na jediné nabití.
Ať už hledáte originální a praktický dárek, chcete s kouřením klasických cigaret skončit ve dvou nebo jen chcete mít svoji e-cigaretu stále po ruce, se sadou elektronických cigaret Equites eGo Tornado nemůžete šlápnout vedle!

Objednávejte v našem E-SHOPU