Fotokniha

Moderní doba je přeplněna různými technickými vymoženostmi, jež mají usnadnit naši práci nebo přeměnit naší zábavu. Občas se ovšem zdá, že je toho příliš a člověk by se rád navrátil do časů, kdy fotografie měly svůj vlastní příběh, a vůbec bylo vše hmatatelnější, oproti aktuální virtualitě. S TiskProRadost.cz to je možné.

Pokuste se vzdorovat různým elektronickým fotoknihám starou dobrou fyzickou fotoknihou. Takový dárek je mnohem víc, než pouhá ukázka fotek, je to příběh.  Naše fotokniha, sestavená z Vašich fotek, má tvrdou, potištěnou obálku. Jednotlivé stránky fotoknihy jsou tištěny na kvalitním křídovém papíře o gramáži 150g/m2. Fotokniha s tvrdou potištěnou obálkou má základní rozsah o 24 stranách. Pokud Vám tento rozsah nestačí, je možné přidávám strany až do celkového počtu 100 stran. Fotoknihu je možné vyhotovit v několika velikostech tak, aby Vám to stoprocentně vyhovovalo. Fotokniha střední na výšku má rozměry 15 x 20 cm, fotokniha střední na šířku 20 x 15 cm, fotokniha střední čtvercová 21 x 21 cm, fotokniha velká na výšku 21 x 28 cm, fotokniha velká na šířku 28 x 21 cm a fotokniha extra velká čtvercová 30 x 30 cm. Díky uživatelsky přívětivému programu AlbumMaker, máte podobu Vaší fotoknihy zcela pod kontrolou. AlbumMaker Vám nabídne různé druhy šablon, které Vám mohou pomoci s tvorbou své fotoknihy. Pokud Vám nabízené šablony nebudou vyhovovat, není problém si je upravit dle svého vkusu.

Pokud by se Vám hodila nějaká inspirace, jak přibližně poskládat fotoknihu tak, aby upoutala pozornost, podívejte se na naše ukázky fotoknih. Fotoknihy s různými náměty, jako je svatba, letní dovolená, maturitní ples či vzpomínky na jarní období. Nechte si také vytvořit fotoknihu vzpomínek, která bude mít svůj vlastní příběh.