Ubytování v soukromí

Znáte jižní Čechy? A že jsou krásné? Pokud plánujete dovolenou právě zde, zavítejte do malebné Třebońe.

Ubytování v soukromí vám zaručí naše ubytování rodinného typu u rybníka Svět. Budete mít výhled na Třeboň a váš aparmán bude na cyklistické naučné stezce nazvané Okolo Světa. Nadchne vás klid a spousta možností pro rodiny s dětmi. Koupání ve Světě je pro děti pohodové – díky písčitému dnu a mělkému vstupu do rybníka.

Své chvíle pohody si užijí rybáři, houbaři, milovníci pěších tůr, cyklistických tras i obdivovatelé památek a krásné přírody. Nasbírat v lese můžete v ten pravý čas také borůvky nebo brusinky. Jestliže máte rádi ryby, určitě nevynechte návštěvu jedné z blízkých vyhlášených rybích restaurací.

Ubytování Třeboň si zamilujete. Nachází se v malebné osadě Odměny uprostřed luk u rybníka Svět. Každý na dovolené ocení klid, krásnou přírodu a komletně vybavené aparmány. Aparmán číslo jedna je se čtyřmi lůžky, apartmán číslo dvě s možností přistýlky je také o čtyřech lůžkách. U aparmánů nechybí pingpongový stůl a pískoviště pro nejmenší.

Více o Třeboňsku a ubytování v soukromí si můžete najít na www.ubytovani-u-trebone.cz. Budeme se těšit na vaši návštěvu.