Na kole za nevšedními krásami Českokrumlovska

Okolí Českého Krumlova nabízí výletníkům pestrou škálu turistických zajímavostí, které rozhodně stojí za to vidět! Pokud chcete s rodinou nebo přáteli jižní Čechy navštívit, neváhejte si s sebou vzít jízdní kola. Ubytování Český Krumlov je skvělou volbou pro milovníky cykloturistiky, neboť zdejší terén je přímo ideální pro dovolenou na kolech. Příjemné prostředí venkovského penzionu KOLO se stane perfektním výchozím bodem pro výlety za přírodními krásami, kulturou nebo historií Českokrumlovska.     

Tipy na atraktivní výlet

Jižní Čechy jsou romantickým krajem plným nádherných přírodních atrakcí, rozlehlých rybníků i skvostných památek. Penzion Krumlovsko je dokonale strategicky situován – nachází se na průsečíku cest mezi Českými Budějovicemi, Českým Krumlovem a Třeboní. Během cyklistických výletů můžete poznat třeba úchvatné údolí řeky Malše nebo nedaleký Římov s proslulou křížovou cestou. Minout nemůžete ani několik středověkých zřícenin či dochovaný klášter Zlatá Koruna. Šlápnout do pedálů a báječně se projet mohou výletníci také po krásné vltavské stezce, která vede až k impozantnímu zámku Hluboká nad Vltavou. Krásný zámek a jeho okolí často slouží filmařům k natáčení pohádek, ale i dětských nebo historických filmů. Penzion Krumlovsko vám pak po cestě plné zážitků poskytne možnost pohodlného odpočinku.

Pokoje s bezbariérovým přístupem

Mezi často navštěvované Penziony Krumlovsko patří i útulný penzion KOLO, který svým hostům garantuje kvalitní ubytování a pozornou obsluhu. Rezervovat bydlení si můžete v pokojích se třemi lůžky, včetně možnosti přistýlky, nebo si lze objednat dvoupokojový apartmán s kuchyňkou, obývacím pokojem či jídelním koutem. Ubytování Český Krumlov je správnou volbou také pro handicapované turisty, kteří mohou bydlet v pokoji s bezbariérovým přístupem. Pokud tedy nevíte, kam se vydat na letní dovolenou, překrásné okolí Českého Krumlova vám nabídne všestranné turistické možnosti. V kraji pohádkově kouzelných památek se vám bude opravdu líbit!