Zaměřeno na neobvyklé nehty

Venku už to konečně vypadá na léto, a proto je třeba „vyletnit“ i váš zevnějšek. Celkový vzhled podtrhují také vaše ruce a nehty, o které je třeba pečovat, aby vypadaly reprezentativně. O vzhled nehtů se starají zejména ženy, které se v zaměstnání setkávají s lidmi a potřebují vypadat upraveně. Nepůsobí profesionálně, když jsou ženy v práci se zanedbanými nehty. Často se stává, že přírodní nehty nedosahují takové kvality, jakou bychom od nich očekávali, mohou se lámat, třepit nebo mít i jiné nešvary. Proto se stále více žen, které trápí nevzhledné přírodní nehty, zajímají o umělé nehty.

Existují dvě základní metody, jak modelovat umělé nehty, a to UV gelem nebo akrylem. Akrylové nehty se vyznačují značnou pevností, odolností a pružností, k modeláži nepotřebujete mnoho pomůcek, vyplatí se však mít hodně zkušeností s modeláží, akryl rychle tvrdne na vzduchu, modeláž je tedy třeba provádět poměrně rychle. Na rozdíl od akrylových nehtů gelové nehty vyžadují navíc UV lampu, ve které pod UV světlem zatvrdne nanesený UV gel na nehtech.

UV gelů existuje široká paleta, můžete si vybírat vašeho oblíbeného výrobce, podle konzistence UV gelu, který rádi k modeláži používáte nebo samozřejmě podle barvy, případně speciálních efektů. UV gely jsou velmi variabilní, můžete použít k modeláži libovolné kombinace UV gelů a vytvořit tak na nehtech vždy zcela originální design. Nehtové designerky si tak často ulehčují následné zdobení nehtů, použijí jednoduše barevné gely k modeláži a gelové nehty poté jen jednoduše dozdobí.

Zapojte při modeláži i vy vaši kreativitu a vytvářejte na nehtech vaše vlastní dekory, nebojte se používat i divočejší barevné kombinace a vytvářejte tak gelové nehty s veselými letními vzory. Navštivte i vy internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz a nakupujte vše, co budete potřebovat k profesionální i domácí modeláži nehtů.