Vysokotlaký čistič Kärcher nejen pro profesionální úklid

Když se řekne Kärcher, tak se většině lidí vybaví profesionální i hobby stroje a přístroje na čištění a úklid. Skutečně se značka Kärcher stala synonymem pro čistící techniku a to zcela po právu. Kvalitní stroje s perfektním servisem, které nám dokonale poslouží. Oblíbené jsou nejen u profesionálních firem, ale i pro hobby použití.
Vlajkovou lodí je jistě vysokotlaký čistič Kärcher. Je určený pro všestranné použití a pomůže s úklidem velice efektivně. Použití je velice všestranné a také počet modelů a provedení je obrovský, určitě si vyberete ten pravý i pro dosti specifické úkoly. Vysokotlaký čistič Kärcher se vyrábí ve dvou základních řadách. Jedna je určena pro hobby použití a druhá řada je již pro profesionální úklidové firmy, jedná se o řadu profi. Vysokotlaký čistič Kärcher pro hobby použití má velice příznivou cenu při zachování kvality strojů Kärcher.
Oproti hobby řadě je profi řada zaměřená více na výkon a častější použití. Profi řada se dělí na vysokotlaký čistič Kärcher s ohřevem a vysokotlaký čistič Kärcher bez ohřevu. Tahle řada určená pro profesionály nabízí to nejlepší a nejvýkonnější co na trhu čistící techniky naleznete. Výkon čistících profi strojů a zázemí kvalitní a spolehlivé firmy přináší firmám jistotu dokonalého servisu a dalších inovací v segmentu čistící techniky.