DŘEVĚNÉ POSTELE

V kategorii “Dřevěné postele – postele z masivu“ naleznete novinky v podobě moderních dřevěných postelí. Naše dřevěné postele jsou vyráběné z výběrového masívu a jedná se o čistou českou výrobu. Opět jsme se zaměřili na moderní trendy v oblasti zdravého spaní a to je vyšší lehací plocha postele, kvalitní pevná konstrukce, estetický vzhled, maximální pohodlí a hlavně u některých typů i funkční úložný prostor postele, opět s umístěním v prostoru.

Nově také označujeme naše dřevěné postele z masivu jako postele GENERAČNÍ, je to z toho důvodu, protože si za svou kvalitou stojíme a víme, že postel Vám bude dobře sloužit řadu let, vracíme se ke kořenům kvalitní české řemeslné zručnosti, která vyniká svou precizností, kvalitou a vysokým nárokem na materiál.

Předností našeho prodeje oproti konkurenci jsou zákaznicky orientované služby a to námi poskytnutá ZDARMA doprava postele naší komfortní vlastní dopravou a zároveň poskytnutá profesionální montáž vybraných postelí opět ZDARMA přímo u Vás doma, jedině tak zajistíme Vaší maximální spokojenost.

Postel MARKUS

Postel MARKUS je buková moderní, pevná, dřevěná postel s účelným a líbivým designem. Postel je vhodná také pro starší lidi, protože lehací plocha je ve výšce min 50 cm (dle zvolené matrace). Postel je konstruována do líbivého stylu, který oživí každou ložnici. Postel lze vyrobit i v jiném barevném provedení, na výběr je barevné provedení: buk, olše, třešeň a ořech.

Postel ELISABETT

Postel ELISABETT je vyrobena z pečlivě vybíraného dubového masívu a její zpracování a provedení je velmi nadstandardní. Dubová postel ELISABETT je moderní celodřevěná postel s moderním a účelovým designem, včetně praktického úložného prostoru, který je umístěn ve vzduchu nad podlahou a kvalitních lamelových roštů s lamely uložených v kaučukových pouzdrech. Lamelové rošty mají v hlavové části 5 manuálně polohovacích relaxačních poloh, což jistě při večerní relaxaci nebo četbě oceníte. Hlavní předností postele, krom již zmiňované pevnosti je úložný prostor, který se otevírá manuálním zvednutím nožní části roštu. Úložný prostor není zvenčí vidět, protože jej zakrývají masívní bočnice postele, díky této designové ojedinělosti je postel velice oblíbená a hlavně esteticky zachovává noblesnost a praktičnost postele. Postel je vhodná také pro starší lidi, protože lehací plocha je ve výšce min 60 cm (dle zvolené matrace). Postel ELISABETT splňuje vysoké nároky na kvalitu materiálu a zároveň na estetiku. Tato postel bude ozdobou každé stylové ložnice a hlavně Vám bude postel skvěle sloužit řadu let.

Postel VICTORY

Nejluxusnější generační celomasivní postel VICTORY je postel pevné masivní konstrukce z rostlého dřeva s pevností a stálostí celé generace. Jedná se o bukovou moderní dřevěnou postel s moderním a účelovým designem, včetně praktického úložného prostoru, který je umístěn ve vzduchu nad podlahou a kvalitních lamelových roštů s lamely uložených v kaučukových pouzdrech. Lamelové rošty mají v hlavové části 5 manuálně polohovacích relaxačních poloh, což jistě při večerní relaxaci nebo četbě oceníte. Hlavní předností postele, krom již zmiňované pevnosti je úložný prostor, který se otevírá manuálním zvednutím nožní části roštu. Úložný prostor není zvenčí vidět, protože jej zakrývají masívní bočnice postele, díky této designové ojedinělosti je postel velice oblíbená a hlavně esteticky zachovává noblesnost a praktičnost postele. Postel je vhodná také pro starší lidi, protože lehací plocha je ve výšce min 60 cm (dle zvolené matrace). Postel VICTORY splňuje vysoké nároky na kvalitu materiálu a zároveň na estetiku. Tato postel bude ozdobou každé stylové ložnice a hlavně Vám bude postel skvěle sloužit řadu let.

Rosty.cz - dřevěná postel

Věříme, že nám i nadále zůstanete věrni, protože Rosty.cz je e-shop, který má zákazníka na prvním místě, naše nabídka je kvalitatní, hezká a svou pestrostí velmi vyjímečná. Posuďte to sami, více na www.Rosty.cz