Kvalitní hliníkové konstrukce na míru vašim potřebám

Vybavujete dětské hřiště a sháníte spolehlivé a bezpečné skluzavky? Kontaktujte firmu ALFEKO, která se dlouhodobě a úspěšně zabývá výrobou nerezových toboganů a skluzavek. Všechny produkty – nerezové skluzavky, skluzy a tobogany – jsou certifikovány a splňují veškeré platné normy. Pestrá nabídka firmy ALFEKO zahrnuje nerezové skluzavky několika řad (DPP, TS, CL), včetně kombinovaných skluzavek. Na základě konkrétní poptávky vám zkušený tým zhotoví nerezové tobogany či tubusy a podle vašich požadavků pracovníci firmy vyrobí také zákaznické nerezové skluzavky.

Pro veřejná koupaliště i soukromé bazény
K mnoha spokojeným zákazníkům firmy ALFEKO patří i majitelé nebo provozovatelé veřejných koupališť. Bazénové skluzavky z prvotřídního nerez materiálu, vybavené schůdky, jsou odvozeny od standardních skluzavek pro dětská hřiště. K hlavním přednostem, kterými tobogany a skluzavky firmy ALFEKO vynikají, patří pevnost a odolnost použitých materiálů, dlouhá životnost a nápadité designové provedení. Na toboganech i skluzavkách, které se řadí k vyhledávaným atrakcím, si děti užijí dostatek pohybu a adrenalinové zábavy.

Lehké hliníkové konstrukce
Profesionální tým firmy ALFEKO poskytuje kompletní řešení zákaznických konstrukcí na základě individuálních požadavků odběratele. Hliníkové konstrukce disponují širokým spektrem využití. Jedná se o zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola či stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače. Lehké hliníkové konstrukce se ideálně uplatní jako fotbalové branky nebo cvičné věže pro hasiče.

Firma ALFEKO má v současné době k dispozici vlastní výrobní areál, konstrukční a vývojovou kancelář i stabilní pracovní personál. Také díky tomu může každému ze zákazníků nabídnout rychlou, odbornou a flexibilní spolupráci. Hliníkové konstrukce od ALFEKO s.r.o. jsou garancí nejvyšší kvality, spolehlivosti a trvanlivosti.