Penzion Eden Znojmo

Hodláte strávit svou dovolenou na Jižní Moravě, konkrétněji ve Znojmě či jeho okolí a poohlížíte se po příjemném ubytování v nějakém penzionu?

Pokud ano, tento článek vám přinese zajímavé informace o možnostech ubytování s této turisticky vyhledávané lokalitě.

Penzion Eden Znojmo – ubytování v příjemném penzionu na Jižní Moravě, Znojmu
Penzion Eden se nachází u břehu řeky Dyje ve městě Znojmě. Tento penzion vám přináší příjemné ubytování zároveň za zajímavé ceny, kdy máte možnost využít ubytování s nejvyšším poměrem kvality a ceny.
Celková nabídka ubytování v Penzionu Eden Znojmo je povýšena o další služby, kterými je například soukromé parkoviště, wifi a další vyhledávané služby.

Jaké možnost ubytování vám Penzion Eden Znojmo konkrétně nabízí?
Tento penzion vám nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových i šestilůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny svým vlastním sociálním zařízením, televizorem se satelitem a také wifi připojením.
Máte-li děti, bude vás zajímat možnost přistýlky či dětské postýlky ve všech pokojích.

Penzion Eden Znojmo rozšiřuje komfort svých služeb také o kvalitní stravovací zázemí, kde připravuje výbornou kuchyni včetně vlastních specialit i místních znojemských tradičních pochoutek.
Penzion Eden Znojmo vám k pobytu nabízí také možnost zakoupení plné penze i polopenze.

Oblast Znojma, kde je Penzion Eden umístěn, nabízí spoustu možností sportovního i rekreačního vyžití. Nabízí se Národní park Podyjí, Wellness centrum, prehistorický Dino Park Chvalovice, zámek Vranov a jiná zajímavá místa.

Chcete-li se dovědět více informací o možnostech ubytování a dalších službách penzionu Eden ve Znojmě, využijte následujících kontaktních údajů:
Tel.: +420 777 611 429
E-mail: penzioneden@seznam.cz
www.edenpenzion.cz