Soukromé jesle spojené se školkou? Ideální kombinace

Jesle Brno

Hledáte spolehlivé hlídání dětí Brno? Vyzkoušejte Jesle, které nabízejí své služby dětem již od věku 10 měsíců. Od 2,5 let se o děti postará sousední školka určená pro starší děti.

Jak fungují jesle

Soukromé jesle fungují na stejném principu jako státní jesle a mateřské školky. V České republice je v současné chvíli asi třicet jeslí, které navštěvuje přibližně 1 % dětí do věku tří let. Rodiče již naštěstí opustila negativní vzpomínka na bývalý režim, kdy jesle fungovaly jako masová opatrovna dětí, a hojně využívají zejména soukromé jesle.

Snažíme se dětem v jeslích věnovat velkou individuální péči, jsou rozvíjeny jejich schopnosti a dovednosti. Na jednu pečovatelku v jeslích připadají nejvýše 4 děti. Maximální počet dětí v jeslích je 8. Klademe velký důraz na výběr kvalifikovaného personálu pro jesle, který se skládá nejen z pečovatelek s pedagogickým vzděláním, ale i ze zdravotníků. Proto se nemusíte obávat svěřit své malé dítě do péče jeslí. Hledáte kvalitní jesle Brno? Naše jesle splňují všechny zákonné požadavky a hygienické předpisy definované legislativou.

Náš cíl v jesličkách

Naším hlavním cílem v jeslích je vyhovět základním potřebám svěřených dětí a zaručit jim plnohodnotný den podle rytmu každého dítěte. Hra zůstává v jeslích hlavním prostředkem, kterému přizpůsobujeme všechny naše aktivity a činnosti v bezpečném, přívětivém a tvořivém prostředí, s kvalifikovaným a laskavým personálem. Radost a rozvoj dětí nám udávají směr a přijmout dítě u nás do jeslí znamená přijmout i jeho rodinu. Rodiče jsou prvními a hlavními „učiteli“ svého dítěte a pro nás je velmi důležitá komunikace s nimi.

Výhody jeslí

• jesle jsou umístěny v blízkosti centra Brna s dobrou dopravní dostupností a s možností parkování přímo u jeslí;
• jesle nabízí specializované služby sestavené přímo podle potřeb klientů a jejich dětí;
• flexibilita v oblasti doby umístění dítěte do jeslí;
• přímo v budově jeslí se nachází i školka, takže dítě má možnost se patřičně aklimatizovat;
• zajištěna je nejen individuální péče o děti, ale i výchova a pestrý program v jeslích pro děti za účelem rozvoje rozumových, pohybových, pracovních, hudebních a dalších schopností a kulturně hygienických návyků;
• pravidelný denní režim v jeslích.