Značkové nářadí nejen pro domácí kutily

Máte rodinný dům se zahradou nebo rekreační chalupu? Pak vám přijdou vhod praktické pomůcky a nástroje, které vám usnadní práci kolem domku, na zahradě nebo v domácnosti. Kompletní sortiment kvalitních a funkčních produktů pro domácí, outdoorové nebo profesionální využití najdete v e-shopu Fandora.cz nebo můžete nakupovat přímo v kamenné prodejně v Moravském Krumlově. Pestrý sortiment zboží je určen i pro období letních dovolených, kdy vám při táboření v přírodě či jiných aktivitách perfektně poslouží Fiskars sekery, od renomovaného finského výrobce. Fiskars sekeru si můžete v e-shopu koupit i s úložným plastovým pouzdrem.

Pro lesnické práce nebo kempování
Pořídit si lze univerzální kempingovou sekeru speciálně vyrobenou pro turisty a outdoorové použití nebo jsou vám k dispozici Fiskars sekery vhodné pro veškeré lesnické práce. Slouží k odvětvování a kácení stromů, ale také k občasnému štípání dřeva (menších polínek). Nabídka e-shopu zahrnuje i skvělé pomocníky do kuchyně, jako například oblíbené Fiskars nože. Objednat si můžete nůž loupací, kuchařský, okrajovací nebo filetovací. Moderní Fiskars nože disponují bezpečnou protiskluzovou rukojetí a velmi kvalitní čepelí. Dobře se s nimi manipuluje, především díky ergonomickému držadlu.

Výhodný nákup pro paní domu
Hospodyňky, které rády suší vyprané oblečení venku na čerstvém vzduchu a slunci, si za výhodnou cenu mohou zakoupit sušáky na prádlo Leifheit. Jedná se o venkovní otočné sušáky, které se snadno otevírají i zavírají. Výhodou je možnost skutečně rychlého složení sušáku, a to pouhým stiskem pojistky na jeho rameni. Efektivní sušáky na prádlo Leifheit můžete ideálně využít na zahradě u vašeho domku, neboť jsou odolné vůči všem vlivům počasí. Stabilní konstrukce sušáku je zhotovena z hliníku a plastu, v barevném provedení. Součástí balení je i plastové pouzdro, kterým se sušák trvale upevňuje do betonu. Vyzkoušejte, budete spokojeni!