Hydroizolační práce Plzeň – garance nejvyšší kvality

Sháníte spolehlivou firmu, která se specializuje na veškeré hydroizolační práce? Kontaktujte izolace Plzeň – a vaše problémy s vlhkým zdivem, ochranou ploché střechy nebo prosakujícím bazénem budou kvalitně a v předem dohodnutém termínu vyřešeny. Izolace, které v Plzeňském kraji a okolí profesionálně provádí firma HT IZOL, zahrnují realizace plochých či zelených střech, teras a balkonů, jezírek i rybníků, bazénů a jímek.

Realizace zakázek jakéhokoliv rozsahu
K portfoliu služeb patří také izolace průmyslových podlah a tepelné izolace střech. Z pestré škály nabízených hydroizolačních prací si můžete objednat izolace proti vodě a radonu nebo proti ropným produktům. Tým firmy, která se zaměřuje na hydroizolace Plzeň, poskytuje své služby soukromníkům i komerčnímu sektoru. Kompletní zakázky jakéhokoliv objemu firma realizuje pomocí fóliových systémů i asfaltových pásů. Na provedené práce se vztahuje záruka v trvání až 120 měsíců.

Tepelné izolace střech
Nevíte, jak efektivně a účinně odstranit vlhkost střech? Ideálním řešením je Tepelná izolace Plzeň. Zkušení pracovníci firmy HT IZOL vyberou co nejvhodnější metodu zateplení pro vaši střechu a ve sjednaném termínu vykonají potřebné izolační práce. Tým firmy izoluje například škody po požáru, bouři nebo povodni, ale i během plánované rekonstrukce vašeho objektu. Tepelné izolace budovy ošetří zruční řemeslníci nejmodernějšími technickými postupy k vaší maximální spokojenosti!