Krásný penzion v Liberci za skvělou cenu

Pokud je cílem vaší cesty Liberec nebo jeho okolí a poohlížíte se po příjemném ubytování, čtěte dále. Tento článek vám nabídne místo, které bude vhodné pro ubytování každého návštěvníka, ať už jste jednotlivec, skupinka turistů, cestovatelů, sportovců, početnější rodina nebo člen skupinky firemních zaměstnanců, kteří hledají ubytování jako součást školení či nějaké konference.

Penzion Inter Hostel Liberec
Inter Hostel Liberec vám nabízí příjemné ubytování, jež je dostupné pro širokou škálu návštěvníků. Díky své nízké cenové hladině za své ubytovací služby je cílem pro ubytování mnoha návštěvníků, ovšem proto neztrácí na své kvalitě poskytovaných služeb.

Penzion Liberec nabízí ubytování a zároveň příjemnou domácí atmosféru. Inter Hostel Liberec si zakládá na moderním a zároveň levném a čistém ubytování v objektu stylem podobajícím se rodinnému penzionu.

K dispozici je několik typů pokojů – jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové nebo apartmán, samozřejmě s možností přistýlky.

Na internetových stránkách penzionu v Liberci Inter Hostel Liberec se dozvíte mnoho zajímavých informací nejen o ubytování a ostatních službách tohoto penzionu, ale také o různých tipech na výlety.

Máte-li tedy zájem dovědět se více podrobností o možnostech ubytování či volných místech v tomto hotelu v Liberci, můžete využít těchto kontaktních údajů:
Tel.: +420 777 84 84 84
Fax: +420 485 16 33 36
E-mail: recepce@interhostel.cz
E-mail: info@interhostel.cz