Těsnění prostupů

Hledáte spolehlivého dodavatele kvalitních systémů pro těsnění prostupů? Potom jste na správném místě. Těsnící prvky od společnosti GONAP přináší nejrůznější systémy těsnění potrubních a kabelových prostupů, utěsňování vrtaných otvorů, utěsňování prostupů tenkou stěnou (například u plastových nádrží), těsnění prostoru mezi chráničkou a potrubím.

Jsme připraveni pomoci i vám s řešením těsnění prostupů. Těsnící systémy se využívají pro prostupy potrubí a kabelů stěnami, podlahami i v dalších speciálních situacích, aby zabránily pronikání plynu, vlhkosti, případně tlakové vody do objektu. V naší připravené nabídce naleznete řešení pro všechny typy aplikací. Dodáváme těsnící systémy pro utěsňování potrubí a kabelů při prostupech zdmi budov, protlaky pod komunikacemi a vodními toky. Těsnění je prováděno pryžovými manžetami, těsnícími řetězy (link seal), nebo prstencovým těsněním. Vyrábíme a dodáváme také vymezovací objímky pro protažení i uložení potrubí, dále potom chráničky, pažnice a přechodky pro potrubí.

Díky našim dlouholetým zkušenostem s řešením těsnění prostupů, jsme připraveni vám pomoci, poradit a navrhnout nejvhodnější technologie právě pro vaši aplikaci. Cílem je realizovat bezpečné a trvalé řešení těsnění prostupů do objektů, nebo v objektech. Pro nestandardní provedení jsme schopni navrhnout a vyrobit i netypické systémy těsnění zákazníkům přímo na míru, podle jejich potřeb. Pokud vás naše nabídka zaujala, nebo máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat.