LÉKÁRNA BRNO

Lékárna je často prvním místem, kam přicházíme hledat pomoc a úlevu při nemocích a nejrůznějších zdravotních obtížích. Očekáváme, že nám v lékárně odborně poradí a můžeme si vybrat ze širokého sortimentu lékárenského zboží. Mezi takové patří lékárna Brno, kde poskytují svým zákazníkům maximální možnou péči. Příjemný a odborný personál vám poskytne veškeré informace o léčivech vázaných na lékařský předpis, lécích volně prodejných, ale také o potravinových doplňcích i léčebné kosmetice. Hlavní snahou lékárny Brno je pomáhat svým zákazníkům nalézt optimální řešení problémů.

Lékárna Brno nabízí kompletní lékárenskou péči včetně konzultačních služeb, široký sortiment léčiv, potravinových doplňků a zdravotnického materiálu za příznivé ceny. Dále najdete v sortimentu široký výběr léčivých čajů, nebo také dětskou výživu a dětskou léčivou kosmetiku. Lékárna Brno Líšeň je také partnerskou lékárnou značky Bioderma, přináší tedy výrobky Bioderma Brno v plné nabídce a za akční ceny. Nabízí zde také zdravotní obuv zn. Santé.

Hlavní snahou je přistupovat k zákazníkovi individuálně a vytvořit takové prostředí, abyste se rádi vraceli, nejen pouze v době nemoci. Váží si svých stálých zákazníků, kterým nabízí možnost využívat věrnostní program. V lékárně si můžete zdarma vyzvednout klientskou kartu, která vám umožní získat výhody jako odměnu za vaší věrnost. Přijďte se poradit se zkušenými lékárníky lékárny Brno, rádi pomohou i vám!