Tvoříme kreativní nehty

Kolem nechtov se točí svět nejedné ženy. Některým prostě nedá spát, že jejich nechty nejsou tak kvalitní a krásné jako jiných. Co je ale podstatné, lze to snadno dohnat. Stačí mít dostatek odvahy a vymodelovat si nechty vlastní. Nemusíte být filmovou hvězdou, abyste měla dokonalý make-up, tělo i nechty, krásné nechty si můžete dopřát kdykoli, stačí několik pomůcek a trocha zručnosti. Modeláž nechtov se realizuje dvěma základními způsoby. Můžete si vybrat, zda vyzkoušíte gélové nechty nebo vsadíte spíš na akrylové.

Každá metoda má své výhody a svá úskalí, gélové nechty vypadají jako přírodní nechty, jsou dostatečně odolné, pevné a přitom pružné. Modelují se nejčastěji na nechtové tipy pomocí UV gélů. Na modeláž gélových nechtov potřebujete již zmíněné UV gély nejlépe v různých barvách nebo se zajímavými efekty a potom UV lampu, která slouží k vytvrzení UV gélu. UV gély se prodávají v mnoha různých barvách, odstínech a s okrasnými efekty, díky kterým máte možnost vytvořit si vždy originální nechty.

Totéž platí o akrylových nechtech. Akrylové nechty se modelují pomocí akrylového pudru, který se nechá rozpustit v tekutém tvrdidle. Potom stačí nanést akryl na nechty a počkat než akryl zatvrdne samovolně na vzduchu. Také akrylové pudry se vyrábí v nepřeberném množství barev a odstínů a samozřejmě také s nejrůznějšími efekty. Gélové i akrylové nechty vypadají prostě skvěle, jsou velmi reprezentativní, takže vaše ruce učiní skutečně neodolatelnými. Takové nechty můžete mít i vy, stačí porozhlédnout se na D-nails.sk a vybrat si, co vám k modeláži schází. Důležité je samozřejmě také zdobenie. Můžete použít nejrůznější nálepky nebo 3D zdobenie a vylepšit tak vzhled vašich nechtov a dosáhnout dokonalosti.