Hledáte kvalitní ubytování v Českých Budějovicích?

Samotná jihočeská metropole, ale i její okolí každoročně láká mnoho turistů, kteří chtějí na vlastní oči poznat tamní krásy. Je samozřejmě jasné, že jenom málokdy stačí k dokonalému zážitku pouze jeden jediný den, a tak je třeba hledat nocleh. V tomto ohledu přijde vhod penzion České Budějovice, a to konkrétně U Zelené ratolesti. Ten zaujme všechny návštěvníky nejenom svou tradicí, ale také kvalitou samotného ubytování, i s ním spojených služeb. Každý návštěvník si tak může vybrat jeden z devíti komfortně zařízených pokojů, ve kterých nechybí vlastní sociální zařízení, televize, ale také bezdrátové internetové připojení.

Užívejte si komfortu penzionu od samotného rána

Služby daného penzionu si jako jeho hosté budete moci užívat již od probuzení. To vás totiž čeká velmi chutná snídaně formou rozsáhlého bufetu. Pro příznivce vegetariánské, nebo nutné bezlepkové varianty, může být připravena i tato možnost. Následně již můžete vyrazit za poznáním Českých Budějovic, a jejich okolí. A to jak pěšky, tak třeba na kole. Po návratu vás vámi objednané ubytování České Budějovice bude opět čekat, umožní vám bezpečné uložení kol, a přivítá vás v příjemné restauraci Kozlovna, kde si můžete pochutnat nejenom na vynikajícím jídle, ale dát si půllitr skvělého a dokonale vychlazeného piva.

Pro jednotlivce, páry či rodiny s dětmi

Koncepce nabízených pokojů je navíc natolik rozmanitá, že je Penzion U Zelené ratolesti vyhledáván i zaměstnanci na služebních cestách, páry na svých toulkách po tomto kraji, nebo i rodinami s dětmi, kteří si zde chtějí užít příjemnou dovolenou. Těm všem penzion nabídne levné ubytování České Budějovice, které však nijak nepostrádá svůj komfort, nebo profesionální přístup, a to ze strany jakéhokoliv personálu, se kterým po dobu vašeho pobytu přijdete do styku. Spokojenost zákazníka je zkrátka na prvním místě.