Dieselový Jungheinrich

Dieselový Jungheinrich

Společnost VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s. r. o. si zakládá na širokém portfoliu svých vozíků. Velký výběr manipulační techniky nám umožňuje uspokojit poptávku našich klientů. Mezi nejoblíbenější značku na našem skladu patří Jungheinrich, který vyrábí manipulační a skladovou techniku již od roku 1953 a výrobky této německé značky patří k tomu nejlepšímu, co svět manipulační techniky nabízí.

Z velkého množství strojů této „žluté“ značky vám dnes představíme dieselový Jungheinrich DFG 425, který se nachází v našem skladu v Červené Vodě. Základní parametry robustního stroje jsou nosnost 2 500 kg a výška zdvihu dosahující 3 340 mm. Velkoobjemový dieselový motor Mitsubishi zajišťuje vysoké pracovní nasazení vozíku i v náročných venkovních podmínkách, navíc díky vysokému točivému momentu i při nízkých otáčkách omezuje spotřebu paliva, čímž šetří vaši peněženku i životní prostředí.

Vysokozdvižný vozík byl vyroben v roce 2005 a najeto má 8 529 motohodin. Je ve velmi dobrém technickém stavu a při testování se zátěží prokázal své kvality. Vozík má zvedací zařízení typu DUPLEX a celý hydraulický systém vykazuje vynikající vlastnosti díky přivzdušnění a odvzdušnění nádrže hydrauliky přes filtr, který zajišťuje čistotu oleje. Ve výbavě vozíku dále nechybí polokabina, boční posuv, pracovní osvětlení, vidle o délce 1 150 mm a 3-sekční rozvaděč. Vozík je vybaven novými superelastickými kolami.

Naši mechanici dále provedli na vozíku základní údržbu a servis, takže funkčnost vozíku je zajištěna. Kromě vzduchového filtru se měnil také sedák a opravila ruční brzda, tyto komponenty jsou u tohoto vozíku dnes ve velmi dobrém stavu. Vozíky Jungheinrich disponují vynikající ergonomií a ani náš testovaný vozík není výjimkou. Pružně uložený motor tlumí vibrace a hlučnost, kabina řidiče je rozlehlá a umožňuje řidiči pohodlné řízení, pedály jsou umístěny jako v osobním autě a ergonomicky řešené jsou i hydraulické páky umístěné vedle řidiče. Vynikající výhled pro řidiče zajišťuje panoramatické řešení zvedacího zařízení s hydraulickými válci umístěnými za rámem.

Testování vozíku neodhalilo žádné poškození. Vozík se při něm ukázal ve velmi dobrém světle a my ho můžeme vřele doporučit jeho potencionálnímu novému majiteli