Nabídka pracovního uplatnění a nemovitostí na Zlínsku

Vyhledat na Zlínsku nemovitosti k ubytování a práci je náročné, ale je to reálné. Byty v lokalitě Zlín jsou skvělá investice na podnikání a též na život.

„Hanácké Athény“ je druhý název Kroměříže již od předminulého století. Soustředilo se tu mnoho vzdělávacích zařízení historických památek, umělců a jejich tvorby a kulturního života. Takovýto význam přetrvává dodnes, kdy tu stojí soubor památek zapsaných v seznamu UNESCO. Místní obyvatelé a též přespolní v zimním období jezdí na lyžařské a běžkařské trasy v Hostýnských vrších a Chřibech. V v letní sezóně jsou více navštěvované pamětihodnosti. Město Kroměříž obklopuje klid a čistá příroda. Byty v Kroměříži jsou dostupné v různých plochách a způsobech členění. Například byty se vyskytují k prodeji a k pronájmu od velikosti 1 0 (garsonky) až po čtyřpokojové s kuchyní. Další objekty pro osobnímu využití jsou např. rodinné domky a chalupy. Objekty určené na podnikání jsou např. výrobní haly, rekreační střediska, kanceláře atd. Pro osobní nebo firemní použití je možné zakoupit či pronajmout pozemky (na stavby a zemědělské využití).

Místní jsou proslulí svou srdečnou a pohostinnou povahou. Pracovní příležitosti se vyskytují v mnoha oborech. Práce v Uherském Hradišti se týkají průmyslu, zemědělské produkce i terciárního sektoru.

Průmyslovými centry různých odvětví jsou hlavně města, a proto je dojíždění ze vsí celkem běžné. V menších obcích je časté pěstování plodin a práce v lesnictví, pracovní pozici v nich však má pouze málo lidí. Region je chudý na suroviny k těžbě, těží se tu kupříkladu cihlářské hlíny a štěrkopísek. Z průmyslu převládá strojírenský průmysl, dřevařský průmysl, potravinářství a zpracovatelský průmysl. Poblíž jsou lázně v Luhačovicích. Turismus se často soustřeďuje na historické stavby (například Arcibiskupský palác se zahradami v Kroměříži).