UBYTOVÁNÍ PLZEŇ – HOTEL MORRISON

Chystáte se navštívit Plzeň a hledáte vhodné ubytování? Nabízíme vám příjemné ubytování v samotném centru Plzně. Chystáte-li se poznávat krásy tohoto města a jeho okolí, ubytování v našem příjemném tříhvězdičkovém hotelu vám poskytne kvalitní zázemí a patřičný komfort, důležitý pro pohodový pobyt. Hotel Plzeň Morrison je velice oblíbený, jelikož skýtá ideální výchozí bod pro návštěvu historických památek, nejrůznějších kulturních a sportovních akcí i rodinných výletů.

Ubytování Plzeň je vhodné jak pro jednotlivce, páry, tak i rodiny s dětmi, obchodní klienty a firemní partnery. O vaše pohodlí se postará vstřícný a příjemný personál, připravený splnit veškerá vaše přání. Pro hosty jsou k dispozici dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, s celkovou kapacitou až 74 lůžek v našich hotelích Morrison a Bayer, které se nacházejí od sebe pouze pár minut. Příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, nebo vanou a WC. Na každém pokoji je SAT TV a WIFI připojení zdarma. Samozřejmou součástí ubytování je bezpečné parkování pro váš vůz.

Naší specialitou však není pouze ubytování, jelikož je Plzeň rovněž městem obchodníků, v našich prostorách nabízíme možnost pořádání nejrůznějších společenských i firemních akcí, školení, nebo prezentací. Pro zpříjemnění pobytu vám také nabízíme služby naši hotelové restaurace s výbornou kuchyní, kde pro vás připravíme občerstvení pro tyto akce, rauty, ale také oslavy a svatby.