ROYAL MAYER – zahradnické práce Praha

Máte zahradu, ale nejste s ní příliš spokojeni? Toužíte po zahradě, ve které vám bude příjemně a kterou bude každý obdivovat? Pokud se vám nedaří vybudovat zahradu svých představ, již si nemusíte zoufat, protože jsme tady my! Firma ROYAL MAYER dokonale vyplní vaše představy. Provádíme návrhy a následné realizace zahrad, zajišťujeme jejich údržbu, rekonstrukce celých zahrad, nebo jejich částí. Realizujeme okrasné jezírka, zakládáme záhony i skalky, provádíme také nejrůznější terénní úpravy, vybudujeme pergolu, terasu, zídku, plot atd. V zimním období zajišťujeme také zimní údržbu chodníků, komunikací, nebo parkovišť (úklid a odvoz sněhu, posyp). Vždy se zcela přizpůsobíme vašich představám i finančním možnostem. S námi si totiž krásnou zahradumůže dovolit každý.

Kompletní péče pro vaši zahradu kvalitně, rychle a levně.

Pokud chcete mít vaši zahradu stále krásnou, je potřeba se o ni také pravidelně starat. Nemáte-li dostatek času ani energie na její údržbu, odborná údržba zahrad Praha ji udrží ve skvělé kondici. Ani sebevíc zanedbaná zahrada pro nás není žádný problém. Nabízíme profesionální zahradnické práce Praha a jsme připraveni vám poskytnout služby, které vyžaduje zeleň u zahrad rodinných domů, firemních objektů, průmyslových areálů, parků, i nejrůznějších dalších zelených ploch. Údržbu zahrady můžeme provádět celoročně, ale i jednorázově.

Údržba zahrad Praha zajistí vše od sekání trávy, hnojení, odplevelení a mulčování záhonů, střihání a pořez keřů a živých plotů, až po kácení stromů a jiné práce, dle vašich individuálních požadavků. Přizpůsobíme se vašim potřebám a přáním, rádi vám také odborně poradíme. Zaujala-li vás naše nabídka, potom nás neváhejte oslovit, naši zkušení pracovníci zajistí prvotřídní zahradnické práce Praha kvalitně a za příznivé ceny. Věnujte svůj čas již jen příjemnému pobytu ve vaši krásné zahradě a veškerou péči o zeleň, s důvěrou přenechejte nám!