World Wide Work by MEWA: nová značka ochranných pracovních ochranných prostředků

Společnost MEWA Textil-Management udává ve svém oboru přísnější měřítka. V budoucnu bude nabídka kvalitních pracovních ochranných prostředků vedena pod názvem „World Wide Work by MEWA“. A tento název je současně posláním: s mnoha mezinárodními značkami bezpečnostní obuvi, ochranných rukavic apod. by podnik chtěl ještě vhodněji zásobovat pracovní svět a maximálně vyhovět všem potřebám průmyslu a živnostníků. „Se značkou „World Wide Work“ nabízíme výběr, který svojí rozmanitostí a nabídkou splní jakákoli přání. Naši zákazníci dostávají v našem katalogu přehlednou a kompaktní formou to nejlepší značkové zboží ze světového trhu,“ vysvětluje Margharet Feldgiebel, jednatelka úseku „Bezpečnost práce” společnosti MEWA. Aby se optimálně pokryl různorodý pracovní svět, byla nabídka znovu rozšířena.

Rozmanitost výrobků z jedné ruky

Pro nabídku ochranných pracovních prostředků značky „World Wide Work“ využívá MEWA mezinárodní síť více než 250 renomovaných výrobců známých značek. Margharet Feldgiebel shrnuje výhody: „Více než 60 000 zákazníků v 15 evropských zemích si váží našeho sortimentu a nezávislého poradenství. Profitují ale i z výborných dodacích podmínek. Není-li určité zboží k dispozici, dokážeme vždy nabídnout alternativy.“

Se značkou „World Wide Work“ by podnik zároveň chtěl ještě více odlišit svoji obchodní činnost od služeb v oblasti textilu. „Název MEWA je úzce spjat s naším tradičním managementem v oblasti textilu, konkrétně co se týká čisticích utěrekpro opakované použití a pracovních oděvů,“ vysvětluje tento krok Veronika Lipovská, jednatelka společnosti MEWA Textil-Service s.r.o.. „Se značkou „World Wide Work by MEWA“ nyní svým zákazníkům navíc nabízíme jasně definovanou značku pro nákup ochranných pracovních prostředků. Současně ale nadále profitují z profesionální logistiky a spolehlivosti, kterou zajišťuje podnik MEWA.“ Od 1. září 2014 vyjde po značkou „World Wide Work by MEWA“ první značkový katalog ochranných pracovních prostředků svěžího vzhledu.