Plovoucí podlaha – jedině přírodní vzhled

Podlaha je základem každého interiéru. Každý, kdo má pod čepicí, ví, že stavba i rekonstrukce interiéru začíná vždy od podlahy. Na podlaze závisí, jaký dojem budete z interiéru mít, dodává místnosti jiskru a duši, proto je důležité se výběru podlahy důkladně věnovat. Podlahy jsou velmi důležité, proto také existuje na trhu velké množství typů podlah, můžete vybírat materiál, barvu i dekor, aby byl váš interiér přesně podle vašich představ.

Dříve byly velmi oblíbené dřevěné podlahy, které vyžadují odbornou pokládku a po čase i údržbu. Většina lidí chce však ušetřit a chtějí si pořídit podlahu, kterou si v ideálním případě zvládnou položit sami svépomocí. Na to jsou nejlepší plovoucí podlahy. Plovoucí podlahy se skládají z jednotlivých parket, které jsou opatřeny zámky, které do sebe zapadají. Jde vlastně o takovou skládačku. Plovoucí podlahy mohou být vyrobeny z laminátu nebo vinylu, tyto materiály nabízí nepřeberné množství různých dekorů podlah, často jsou k dostání ve vzhledu dřeva.

Dřevo totiž v místnosti působí teple a vzbuzuje dojem spojení s přírodou. Dřevěné podlahy jsou oblíbené zejména proto, že navozují skvělou atmosféru a jsou schopné regulovat stupeň vlhkosti v místnosti na ideální úroveň. To samozřejmě umělé podlahy neumí, nicméně ten dojem vzbuzují. Dokonalost imitace vzhledu dřeva dosahuje takového stupně, že na první pohled laminátovou plovoucí podlahu od dřevěné vůbec nerozeznáte. Chcete se i vy podívat na skutečně vysoce kvalitní podlahové krytiny a vybrat si tu, která vás nejvíce zaujme? Rádi byste podlahy viděli v reálu, abyste si udělali lepší obrázek o materiálu, dekoru a celkovém vzhledu vybraných podlahových krytin? Navštivte vzorkovou prodejnu obchodu Podlahy Kasal ve Žďáru nad Sázavou a vyberte si z širokého sortimentu tu pravou podlahu do vašeho interiéru.