Virtuální kancelář – programy a služby

Řadíte se vy sami mezi pracovně vytížené lidi? Kancelář využíváte pouze sporadicky? Odrazují vás vysoké náklady za tyto prostory na prestižních pražských adresách? Přesto byste se rádi takovou kanceláří pyšnili? Právě pro vás přinášíme jedinečné řešení a to formou virtuální kanceláře, kterou vám může zprostředkovat společnost Profi-kancelář s.r.o.

Programy společnosti Profi-kancelář

Virtuální kancelář si můžete zvolit v jednotlivých kancelářských centrech naší společnosti. Sídla firmy jsou nabízeny ve třech variantách a navíc je zpřístupněn program moje PROFI, u něhož si můžete požadované služby nastavit přímo na míru.

Program Mini-sídlo

Virtuální kancelář v základu nabízí program Mini-sídlo a jeho hlavní charakteristika je kontaktní adresa vaší společnosti na naší pražské adrese a to Praha 1, Praha 2, Praha 3 nebo Praha 9.

Program Profi-sídlo

Profi-sídlo je našimi klienty oblíbenou variantou virtuální kanceláře, která nabízí poskytnutí sídla společnosti či kontaktní adresy firmy. Navíc máte neomezený příjem a měsíční přeposílání korespondence. Dále je k dispozici i vlastní pevná linka s přesměrováním na váš telefon. Bude-li potřeba jednat s úřady, zasedací místnost můžete využít zdarma. Dopisy vám jsou v rámci Profi-sídla dostupné online či s upozorněním na e-mail.

Program Profi-kancelář

Dalším produktovým balíčkem je program Profi-kancelář, který nabízí komplexní služby virtuální kanceláře. Jedná se o rozšíření programu Profi-sídlo o týdenní přeposílání pošty, telefonní linku s operátorem, zasedací místností na dvě hodiny měsíčně zdarma a 20 % slevu na pronájem kanceláře. Platba probíhá po třech měsících. Operátor telefonní linky se představí jménem vaší firmy a přepojí zákazníka na vás či příjme vzkaz, který vám předá. Můžete si vybrat sídlo společnosti, aniž byste si pronajímali drahé budovy, v nichž by firma sídlila. Pokud můžete provádět svou práci z pohodlí domova, volte virtuální kancelář, která vám zásadně zjednoduší agendu a zefektivní provoz.

Máte možnost si vybrat program ze standardního ceníku, anebo si můžete vše nastavit sami v rámci programu moje PROFI, což je lákavá a často využívaná varianta. Naše společnost poskytující virtuální kancelář vám pouze naúčtuje jednotlivé poplatky za služby dle sazebníku.

Bližší informace a ceny společnosti Profi-kancelář získáte přímo na webové adrese www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.