Proces založení s.r.o. nemusí být složitý

Uvažujete o založení nové společnosti? Přemýšlíte, jak založit firmu (s.r.o.) snadno a rychle? Uvítáte pomoc zkušených odborníků, ale nechcete za ni zároveň platit příliš mnoho? Pokud na takové otázky hledáte odpověď, následující článek vás bezesporu zaujme.

Založení firmy nemusí být složité

Jakmile využijete podpůrný servis k založení s.r.o. od společnosti Profi-kancelář s.r.o., není vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a rychlého zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář s.r.o. postará i o přihlášení na finančním úřadu.

Co vše za vás vyřídí Profi-kancelář s.r.o.

V první řadě půjde o značnou úsporu vlastního drahocenného času. Pod vedením zkušených pracovníků této společnosti dojde k realizaci všech potřebných úkonů v průběhu deseti dnů, kdy vám budou následně předány důležité listiny týkající se založení společnosti. Profesionální servis a individuální přístup pouze zaštítí fakt, že vše proběhne hladce a bez jakýchkoliv nesnází.

Po udělení plné moci společnosti Profi-kancelář s.r.o. budou zajišťovány dokumenty a prováděny činnosti, které se týkají:

  • Živnostenského oprávnění
  • Notářského zápisu
  • Složení peněžního kapitálu
  • Zapsání do obchodního rejstříku
  • Přihlášení na potřebných úřadech

Bližší informace o založení firmy získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.