Chcete se stěhovat do Prahy?

Sháníte luxusní bydlení v centru Prahy, kde jsou doslova na dosah ruky veškeré základní služby, bohatý kulturní program a pestré sportovní vyžití?

Hlavní město České republiky patří mezi nejsilnější ekonomické oblasti v Evropě a jeho náruč je otevřená pro lidi všech věkových kategorií. Mladí v něm mohou zdárně rozvíjet svou kariéru studiem na některé z početných vysokých škol či hledáním prvních pracovních příležitostí, rodiny s dětmi jistě ocení bohatý výběr skvělých škol s širokou nabídkou speciálních zaměření, zábavných kurzů a kroužků, které pomohou rozvíjet talenty a znalosti jejich ratolestí, senioři si pochvalují blízkost zdravotnických zařízení, četnost parků, kulturních aktivit a kvalitu městské hromadné dopravy. Praha je otevřena zkrátka všem.

Terasa Rezidence Vltava
Rezidence Vltava

Pátráte-li po bydlení nejvyšší jakosti, situované v prestižní čtvrti v centru Prahy, neměla by vaší pozornosti ujít novostavba Rezidence Vltava. Tento developerský projekt na Rohanském ostrově v Karlíně představuje nabídku luxusních bytů v široké škále velikostí, od menších ateliéru o rozloze necelých čtyřicet čtverečních metrů, po apartmány s plochou takřka tři sta metrů čtverečních. Všechny zpracované za použití nejlepších materiálů a moderních technologií, které zaručují vysokou míru pohodlí, bezpečí a klidu – tedy jedny ze základních aspektů spokojeného bydlení.

Je pak jen na vás, jakým způsobem si svůj nový domov pozvednete k dokonalosti. Preferujete raději stylový designově výrazný nábytek, nebo minimalistické zařízení bytu? Líbí se vám místnosti obložené knihami nebo holé stěny ozdobené působivými výtvarnými díly? Máte raději vestavěné spotřebiče a skříně? Fantazii se meze nekladou a žádný styl, použitý s vkusem, se nedá označit za špatný. Hlavní je, abyste se ve svém bytě cítili jako doma.