Kupujeme postýlku pro miminko

Každé dítě potřebuje mít svůj prostor, kde si bude hrát a především kde bude odpočívat a spát. Proto je vhodné, aby mělo už odmala vlastní postýlku. Je jasné, že i přes den potřebujete na miminko vidět a zároveň jej chcete chránit před pádem nebo otlučením. Vedle klasické postýlky, která je více vhodná na spaní, se potom vyrábí cestovní postýlky nebo ohrádky, kde si dítě může přes den hrát, vy ho budete mít stále na očích a dítě si nic neudělá.

Klasické staré ohrádky jsou dřevěné a často uslyšíte rány, jak miminko hlavičkou naráží do stěny ohrádky. Moderní ohrádky jsou vyrobeny ze síťované textilie, takže miminko vidí ven, ale přitom se o stěny nezraní. Výborným pomocníkem pro každou maminku je také přebalovací podložka, která umožňuje pohodlné přebalování miminka. Má zvýšené okraje, díky kterým zabraňuje přetočení miminka. Polstrovaná opěrka hlavy poskytuje dítěti během přebalování pohodlné ležení. Spodní část přebalovací podložky je tvrdá, abyste ji mohli umístit na postýlku, kde ideálně drží a vy můžete vaše miminko komfortně přebalit a nemusíte se k němu ohýbat. Díky použitým materiálům je přebalovací podložka lehce omyvatelná.

Cestovní postýlky jsou často také vybavené přebalovacím pultíkem, takže můžete vaše dítě pohodlně přebalit kdekoli a kdykoli. Vaše miminko si ale potřebuje také hrát, navštivte internetový obchod s pomůckami pro péči o děti Easy-go.cz a pořiďte vašemu nejmenšímu hrací deku. Hrací deka je určená pro kojence a malé děti, které se ještě neumí samy pohybovat. Hrací deka s hrazdičkou podporuje rozvoj smyslů, především zraku a hmatu miminka a také koordinaci pohybů. Deka je vybavena dvěma oblouky, na nichž jsou zavěšeny různé hračky, chrastítka, zrcátka a barevné prvky. Hraním s nimi se dítě učí rozpoznávat barvy, tvary i zvuky. Hrací deky se vyrábí z velmi jemné, husté a nadýchané tkaniny, která zajišťuje miminku pohodlné a teplé ležení a rodičům snadnou údržbu.