Centrum estetické péče

Centrum estetické péče v brně Aesthea nabízí svým zákazníkům jedinečnou péči o obličej a celé tělo. Centrum estetické péče spolupracuje s odbornými lékaři a nabízí nejmodernější kosmetické postupy. Centrum estetické péče Aesthea poskytuje řadu kosmetických služeb a poradenství. Mezi oblíbené služby v estetickém centru patří například trvalé epilace, bělení zubů nebo neinvazivní liposukce. Pokud chcete hýčkat svoje tělo, připadat si krásnější nebo poradit ohledně kosmetiky, nezapomeňte kontaktovat naše centrum estetické péče.

Mezi jednu z nejmodernějších a velmi oblíbených služeb našeho centra estetické péče patří tzv. diamantová mikrodermabraze. Jedná se o inovativní metodu peelingu, která inovačním způsobem revitalizuje pleť, pokožka je pak čistší, jasnější a hladší. Diamantová mikrodermabraze je bezbolestná peelingová metoda, která odstraňuje vrstvu staré zrohovatělé kůže, bělí pigmentové skvrny, zmenšuje rozšířené póry a pomáhá pleti vypadat mlaději a svěžeji.

Při diamantové mikrodermabrazi se obnovuje růst zdravých kožních buněk, pleť se regeneruje, prokrvuje a zpomaluje se tak její stárnutí. Po provedení diamantové mikrodermabraze se výrazně zlepší funkce kůže vstřebávat výživnou kosmetiku dále nanášenou na pleť.

Diamantová mikrodermabraze probíhá bezbolestně a příjemně. Pleť je pomocí pomalého pohybu nástavce s jemnými částečkami krystalů diamantu zbavována odumřelé kůže. Drobné částečky kůže jsou středem sondy odsávány a pleť tak zůstává čistá, bez nánosů staré zrohovatělé kůže. Působením sondy se povzbuzuje funkce lymfatického systému, stimuluje se krevní oběh a pleť se detoxikuje. Diamantová mikrodermabraze v našem centru estetické péče podporuje vznik nových kolagenových vláken v pokožce, čímž dochází k celkovému omlazení Vaší pleti