Neumíš anglicky? Naučíme tě to!

Už vás nebaví, jak všichni kolem umí dobře anglicky, zatímco vy se skoro (nebo vůbec) nechytáte? Nedokážete se donutit si sednout ke knížce nebo zapnout výukový program na počítači? Řešení, jak se naučit anglický jazyk na komunikativní úrovni, leží kousek od vás.

A šup zpátky do školy

Jsou ale také školy, kde se anglicky naučíte opravdu dobře. Musíte si sice připlatit, ale výsledek stojí za to. Většinou máte možnost si vybrat, zda chcete mít skupinové lekce nebo budete s lektorem sami. Nedoporučujeme ale navštěvovat hodiny ve více než 5 lidech. Čím méně bude lidí, tím více se můžete zaměřit na sebe a lektor si vás bude více všímat. V ceně kurzu jsou obvykle také učebnice, čímž si ušetříte čas s obíháním knihkupectví.

A proč chodit do školy?

Jde zejména o naprosto jiný přístup, ať už váš nebo lektora. Musíte si hlavně uvědomit, že to děláte pro sebe ne pro spokojenost rodičů, a to se projeví na celé atmosféře v hodině. Jazyková škola Ostrava – 1st English kromě individuálních kurzů nabízí také pro současné studenty přípravu na maturitu z češtiny a z angličtiny, kurzy pro pedagogy, pomaturitní studium, rekvalifikační kurzy nebo kurzy anglického jazyka pro celé firmy. Další výhoda docházení na kurzy je také maximální diskrétnost, nemusíte se obávat, že bude celé město vědět, že neumíte anglicky. Zapomeňte také na klasickou třídu, vybavení učeben je velmi kvalitní a zajistí, že se budete cítit uvolněně a pohodlně.

Neboj se, odvaž se!

Možná někomu při představě, že bude znovu docházet do školy, vstávají vlasy hrůzou, ale není se čeho obávat. V těchto hodinách to probíhá naprosto odlišně. Lektor k vám bude mít profesionální přístup, nebude vás hanit za to, co neumíte nebo co byste měli umět. Je zde hlavně pro vás a on chápe, že všichni nějak začínali. Žádný učený z nebe nespadl. Pokud se však bojíte nebo jen jednoduše stydíte, vezměte nejlepšího kamaráda nebo kamarádku a docházejte na hodiny spolu. Vždyť jazyková škola může být i sranda! U nás můžete studovat také angličtinu on-line.Můžete si nové poznatky v průběhu týdne na sobě zkoušet, mluvit spolu a říkat si dojmy z výuky. Ve dvou jde všechno lépe.

Neplačte nad rozlitým mlékem!

Pokud patříte ke starším ročníkům, které se na školách učily místo angličtiny ruštinu, nemusíte se vůbec stydět, i pro vás existuje možnost, jak se diskrétně a přesto efektivně naučit komunikovat v angličtině. V dnešní době mají problém se sžít s cizím jazykem i mladší ročníky, i přesto, že jej vyučují již v mateřské školce. A proč tomu tak je? Jeden z hlavních důvodů, proč se děti a teenageři nemohou naučit angličtinu, je ve velkém počtu žáků. Jeden učitel na cca 10-20 studentů je poměrně hodně. Učitel se nemůže plně soustředit a věnovat určitému studentovi a v konečné fázi je vše jen o tom, dostat dobrou známku na vysvědčení. Přitom angličtina je světový jazyk, který by měl ovládat alespoň z části každý, ať už kvůli práci nebo cestování.

Kurzy cizího jazyka poskytuje například jazyková škola 1st English, která se o své klienty stará s maximální péčí. Pokud máte cestu do Ostravy, můžete si domluvit ukázkovou hodinu a vyzkoušet certifikovanou metodu 1st English Method v praxi, díky které se rozmluví každý. Pro slovení spojení Angličtina Ostrava je kvalita synonymem.