Rychlá a spolehlivá přeprava nákladu v ČR i v zahraničí

Mnoho obchodníků a výrobců distribuuje své zboží nejen po celé České republice, ale i v zahraničí. Trh v České republice není tak velký, aby dokázal přinášet firmám tak vysoké zisky jaké si představují. Zasílat zboží do zahraničí ale není jednoduché. Největší problém je cena. Stačí ale zvolit spolehlivou a rychlou nákladní dopravu, jejíž vozový park vyhoví Vašim požadavkům a zasílání zboží do zahraničí už nic nebrání.

Autodoprava Nováček a Císař s. r. o

U mnoha společností nabízející, jejíž obor služeb je nákladní doprava a autodoprava se můžete často setkat s výrazně nižší cenou, než požadují jiné konkurenční firmy. Bohužel takováto společnost nemusí být tou správnou volbou. Váš náklad může několik dní ležet na skladě a na místo určení putuje až po několika dnech, což může být problém. U nás se bát nemusíte. Váš náklad ihned naložíme do některého z našich vozů a v co nejkratším čase putuje na místo určení.

Náš vozový park

Náš vozový park obsahuje 20 vozů různé tonáže, tak abychom mohli vyhovět všem požadavkům v oblasti autodopravy. Všechny naše nákladní vozy jsou spolehlivé od značek, jako jsou Volvo, Man, Iveco, Daf, Peugeot. Vlastníme 12 návěsových jednotek, 4 vozidla do 12 tun a 2 vozidla do 10 tun a 3 dodávky. Návěsy ve vozovém parku máme plachtové, izotermické i chladírenské.

Autodoprava Nováček-Císař s.r.o.
IČO: 27722121
DIČ: CZ27722121
Sídlo: Lukovany 25, 664 84 Zastávka
Kancelář: Zastávecká 1030, Rosice ( firma ADOSA a.s. )
E-mail: info@nocitrans.cz
http://www.novacek-cisar.cz/