Vinylové plovoucí podlahy do každé domácnosti

Přemýšlíte o koupi nové podlahy do kuchyně, do dětského pokojíčku nebo třeba obýváku? Právě vinylové plovoucí podlahy se dnes těší největší oblibě. Právě vinyl je totiž univerzální krytinou, kterou lze umístit do každé místnosti. Mezi největší přednosti této krytiny patří velká mechanická odolnost, pružnost, příjemný došlap, voděodolnost, snadná údržba a příznivá cena.

Proč zakoupit vinylovou podlahu?

V případě vinylové plovoucí podlahy se je možné setkat rovněž s názvem PVC, která ale zahrnuje rovněž linolea neboli marmolea. Tuto krytinu je možné zakoupit v tloušťce od 1, 4 do 3, 7 mm. Je možné si pořídit celou roli, čtverce či lamely, záleží jen na preferenci, kterou máte při pořizování vinylové podlahy. Praha, vinylové podlahy Brno, Ostrava – tyto podlahové krytiny v současné době zakoupíte po celé ČR. Doporučujeme vám ovšem vybrat si podlahu na vinyloveplovouci-podlahy.cz, kde je možné vybírat z celé škály provedení.

Typické dřevěné podlahy

Dřevěné podlahy jsou klasika, se kterou se můžeme setkat nejenom ve starších místnostech. V současné době jsou pořád oblíbené, a to i přestože jim konkurují PVC krytiny či koberce. Pokládka plovoucích parket pak určitě není tak složitá, jak se může zdát. Navíc mají dřevěné podlahy Brno celou spoustu pozitiv. Mají dobré tepelné vlastnosti, disponují poměrně dlouhou životností a samozřejmostí je také široký výběr z celé řady povrchových úprav. Pořiďte si tedy i vy dřevěnou podlahu. Brno, resp. Tišnov u Brna, je město se sídlem firmy Podlahy Stylefloor, kde si lze vše pečlivě prohlédnout.

Zkuste e-shop

Vyberte si podlahu z domova. V klidu si tak můžete promyslet její barvu i typ. Ať už se rozhodnete použít PVC podlahy, vinylové plovoucí podlahy, přírodní korkové podlahy, marmolea či třeba dřeva, určitě tak zvaně nešlápnete vedle. Na poli podlahových krytin je pak k dispozici celá řada moderních provedení.