Kvalitní přístroje na výrobu ledu – základ práce profesionálů

V mnoha provozech, podnicích a dokonce i v mnoha domácnostech již má své stabilní místo výrobník ľadu. Spousta provozoven by dokonce bez skutečně kvalitního profesionálneho výrobníku ľadu nemohla fungovat. Ať už jde o bary či restaurace, kde se podávání tolik oblíbených chlazených nápojů bez ledu opravdu neobejde, nebo o firmy, které led používají spíše podpůrně, například k uchování zkoumaných vzorků v laboratoři. Nechcete-li investovat špatně, je potřeba se na trhu s přístroji na výrobu ledu dobře zorientovat. V současné době existuje skutečně široká nabídka výrobníkov ľadu, ze které si můžete vybrat ten, který se svými parametry nejvíce přiblíží Vašim potřebám.

Je Vám kvalita nade vše? Značka Brema za ni ručí.

Sázíte-li na kvalitu, pak při volbě mezi různými značkami určitě neuděláte chybu, rozhodnete-li se pro výrobník ľadu Brema. Máte-li již jasno ve značce, pak dalším ze základních parametrů pro výběr vhodného přístroje je jejich kapacita udávaná v množství vyrobeného ledu za 24 hodin. Jedním ze základních hledisek, podle kterého se budete při pořizování rozhodovat je i typ produkovaného ledu. Ten se liší svým tvarem a strukturou. Používáte-li led při zpracování masa nebo mléka, při prodeji ryb, k uchování vzorků apod., pak využijete spíše led šupinový. V kavárnách, barech či restauracích najde uplatnění zejména led kostkový nebo ledová tříšť. Tu lze dokonce vyrobit dvěma způsoby. Buď přímo ve speciálním výrobníku, nebo můžete použít drvič ľadu.

Myslete dopředu a vytvořte si optimální zásobu ledu

Pro menší provozovny, které si vyrábějí kostkový led do nápojů, by pořízení výrobníku ledové tříště bylo neekonomické. Navíc často nedisponují dostatečným prostorem pro dva výrobníky. V těchto případech jsou ideální drviče ľadu, které splní stejný účel s menšími pořizovacími náklady a menšími nároky na prostor. Jestliže víte, že spotřeba vyrobeného ledu je ve Vašem podniku nárazová a potřebujete si vytvořit jeho zásobu, pak si včas pořiďte zásobník na ľad. Ten opravdu kvalitní Vám zajistí neustálou zásobu čerstvého ledu k okamžitému použití.