Kde si pořídíte elegantní krbová kamna a krby?

Dnes je moderní výstavba tepelných zdrojů, jako jsou krbová kamna, anebo krby. Firma AMAR Krby Morava dokáže zhotovit náčrt, vykalkuluje práci, materiál a montáž, případné 3D vizualizace zdarma pro zájemce o krby, popřípadě efektivní krbová kamna, populární zahradní kamna, výkonná kachlová kamna, ale i o krbové vložky. V návrzích a při realizaci se pokaždé počítají přání zákazníka, použitý materiál a prostorové dispozice objektu. Ojedinělé krby a originální krbová kamna jsou vždy stavěny a navrhovány přesně na míru.

Dlouholeté znalosti firmy AMAR a součinnost s topenáři a stavebními odborníky označují nárysy a stavby souprav pro krbové vložky s výměníkem, nádrží čerpadel, případně solárních systémů. Zdroje tepla tak jsou jak estetickou, tak šetrným a ekonomicky výhodným prvkem domu. Zákazníci si mohou vybrat rovněž mezi akumulačními krby.

Funkční krbová kamna jsou populární nejen díky svým vlastnostem a vzezření, avšak také díky nenáročnému smontování bez složitých stavebních regulací. Široký sortiment obsahuje funkční krbová kamna, věčně populární rustikální krbová kamna a výkonná krbová kamna kachlová. Před volbou zdroje tepla dbejte rad našich odborníků, odpadnou vám tak starosti s kalkulací tepelné ztráty objektu, projektem domu a parametrů komínu. Společnost se postará také o montáž vybraného tepelného zdroje.

Zakoupená krbová vložka s výměníkem se může spojit s již daným topným systémem v budově, také s podlahovým vytápěním, akumulační nádrží, bojlerem a vytápěním v jednotlivé místnosti. Uvedené tepelné zdroje jsou mnoha velikostí a s více druhy prosklení, a proto ihned bude krbová vložka s výměníkem na teplou vodu estetickou částí objektu. Váš výběr zjednoduší uvedené technické záznamy a dispozice objektu.