Sídlo firmy – služby podle vašich představ

Pokud zákazníkům a obchodním partnerům prezentujete své produkty a uvádíte sídlo firmy v hlavní metropoli, jistě působíte lepším dojmem, než když máte adresu psanou na maloměstě v panelovém bytě. I z tohoto důvodu stále více podnikatelů hledá lukrativní sídlo firmy v hlavní metropoli.

Požadujete-li v tomto směru odbornost, profesionalitu a garanci kvalitních služeb, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. Ta patří k nejstarším poskytovatelům svého druhu, a tudíž je její přístup spojen s ověřenou letitou praxí, stovkami spokojených klientů a odpovídajícím nadstandardem.

Zvyšte prestiž svého podnikání

V tomto případě se jedná o virtuální sídlo firmy, které primárně neokupujete, nýbrž jej máte přihlášené na reprezentativní adrese. Tento holý údaj si však můžete rozšířit o spoustu dalších úkonů, jež zjednoduší vaše firemní procesy. Níže uvádíme jejich krátký výčet.

  • Neomezený příjem pošty s týdenním nebo měsíčním přeposíláním
  • Zákaznická linka s operátorem
  • Využívání zařízené kanceláře a zasedací místnosti

Sídlo firmy Praha je spojeno hlavně s nízkými náklady oproti klasickému pronájmu kanceláře, za níž byste se v centru Prahy jistě nedoplatili.

Navrhněte si individuální sídlo firmy

Společnost Profi-kancelář s.r.o. vám poskytne bezplatnou konzultaci, s pomocí níž bude navrženo řešení odpovídající vašim konkrétním potřebám. Lukrativní sídlo firmy se může nacházet na Praze 1 hned vedle Václavského náměstí či v samotném centru na Praze 2. Zajímavé však mohou být také lokality jako je Praha 3 nebo Praha 9.

Změňte model fungování vaší firmy a snižte své provozní náklady. Zároveň využijte spousty nadstandardních služeb, které si pro vás Profi-kancelář s.r.o. přichystala. Je to například profesionální účetnictví, poradenství v oblasti marketingu a jiné administrativní úkony. Věřte, že budete spokojeni.