Zlomky od A do Z

Mají vaše děti problémy s matematikou? Nerozumí si se zlomky nebo dalším učivem? Většinou pomáhá k pochopení napočítání většího množství příkladů. Navštivte proto internetové stránky Příklady.com, kde naleznete rozsáhlou sbírku příkladů z nejrůznějších oblastí matematiky.

Kupříkladu na zlomky a operace s nimi tu najdete velké množství jednoduchých i těžších příkladů. Stačí je zkusit vypočítat a vaše výsledky porovnat s těmi správnými a hned budete vědět, na čem jste. Počítáním příkladů získáte jistotu a cvik, který potom můžete uplatnit při písemkách nebo zkouškách. Zlomky jsou málo oblíbená část matematiky, ovšem naučit se je, je základem úspěchu ve všem dalším studiu. Zlomky jsou potřeba ke zvládnutí mnoha dalších matematických témat, budete je potřebovat ve všech technických oborech, fyzice i chemii.

Příklady z matematiky potřebují žáci a studenti, aby si procvičili svoje schopnosti a získali cvik při řešení rutinních příkladů, ale také učitelé, kteří svým žákům vysvětlují novou problematiku. Navštívit Příklady.com jim usnadní práci při vymýšlení domácích úkolů nebo příkladů do testů a písemek.

Příklady.com je sbírka úloh z matematiky která vám pomůže osvojit si základní i pokročilejší matematické dovednosti. Samozřejmě slouží také všem nadšencům, kteří rádi počítají příklady a procvičují tak svůj mozek. Zvládnete-li příklady všech tématických okruhů, potom jste určitě připraveni na maturitu a obstojíte i u zkoušek na vysoké škole. Tento projekt vznikl na podporu vzdělanosti v početním oboru, má pomoci především studentům získat kladný vztah k matematice a početním operacím. Vyzkoušejte si i vy příklady z algebry, planimetrie či stereometrie.