Stavíme krby a krbová kamna podle přání klientů

ProfiKrby se zaměřují na ojedinělé krby a krbová kamna – originální díla budovaná podle individuálních plánů, u nichž mají krbové vložky možnosti mnoha kombinací – dle designu, dále podle výkonu a užití. Kupříkladu krbová vložka Kobok nahrazuje kamna, patří k designovým dílům s akumulační dobou trvající až deset hodin.

Komplexní úhrn tepelných produktů obsahuje krbové vložky Kobok, užitečné stavební hmoty na krby, potřeby na tepelné rozvody, všelijaká příslušenství pro krby a ostatní doplňkové produkty, jedinečná krbová kamna Thorma, ale také sporáky na tuhá paliva, bezpečné kouřovody s příslušenstvím, včetně postupů, údržby a čištění krbů. Firma umí i vyčistit komíny. Ti zákazníci, jež zajímají akumulační krby, jedinečné krby doplněné akumulační látkou u krbové vložky, případně ve spalinové cestě nebo na krbovém plášti, můžou svůj krb obohatit akumulační nádržkou na soustředění energie z vody. Výše uvedené krby jsou skutečně výhodnější, přinášejí úlevy jak pro domácí hospodářství, tak pro životní prostředí.

Firma se soustředí na krbová kamna Thorma, úsporná krbová kamna Thorma s výměníkem, ekonomicky výhodná krbová kamna akumulační, designová krbová kamna s designem krbu, ani na nestárnoucí sporáky na tuhé palivo. Důležitým detailem, který opravdu ocení potenciální zájemci o výtečná krbová kamna, všechny krby, jednotlivá krbová kamna Thorma a stále oblíbenější sporáky na tuhá paliva Thorma, jsou významné rezervní díly, kam můžeme  řadit kupříkladu vyzdívku a náhradní skla pro krbová kamna.

Dobrá krbová vložka se volí podle konkrétních údajů: účinnost, průměrný hodinový výkon, změřené proporce dveří, dané rozměry sirky s rámem, provedení, k tomu ještě průměr kouřovodu. Pro potenciální zájemce je připravená krbová vložka, jež je vyvedena v desítkách variant. Před volbou se spojte s našimi pracovníky, kteří radí zákazníkům, která krbová vložka se k danému stavení hodí.