Bezúdržbový plot pro dostatek soukromí

Už vás nebaví zvídavé pohledy sousedů a nepotřebujete pořád dokola poslouchat, že byste si měli okopat záhonky, případně shrabat listí? Oddělte svůj pozemek a sousedy jednou pro vždy estetickým betonovým plotem. Betonový plot působí velmi moderně a díky vhodné kombinaci prvků bude působit naprosto jedinečně a neotřele. Poměrně oblíbené jsou oboustranně dekorované ploty, které zdobí váš dům a zahradu nejen zvenčí, ale také zevnitř. Plot nemusí nutně vést kolem celého vašeho pozemku. Pokud slouží především jako dekorativní prvek, může vést jen po jedné straně. Záleží na vás, jak velkého pocitu soukromí chcete dosáhnout.

Mimo estetické a dekorativní funkce plní betonový plot i funkce další. Zajišťuje bezpečí o vám i vašim blízkým. Nejen, že pro zloděje a vandaly nebude hračka přelézt betonový plot, ale zároveň ochrání vaše děti, které si budou moci v klidu hrát na zahradě a vy se zatím věnovat domácnosti nebo grilování. Betonové ploty se nabízí v několika provedeních, a to se vzorem zaoblené či rovné cihly, štípaného kamene nebo jednoduše obyčejného betonového panelu. Jestliže jste fanoušky pestrosti a barevnosti, váš nový plot nemusí nutně mít betonově šedou barvu. Nátěr si můžete sami zvolit a tím váš plot bude rázem o něco zajímavějším a vaše zahrada bude významně doplněna.

Beton je jedním z velmi kvalitních stavebních materiálů a je plně odolný vůči okolním klimatickým vlivům. Betonové ploty prakticky nevyžadují žádnou údržbu a neskrývají žádné další investice. Plot je tvořen z betonových sloupků, mezi které jsou vsunuty betonové panely. Počet panelů závisí na požadované výšce plotu. Neváhejte a nechte si váš dům oplotit s pomocí specializované firmy, která vám pomůže s výběrem a samozřejmě i s montáží.