Konference UVEX DAY 2016

U příležitosti konání Mezinárodního strojírenského veletrhu a veletrhu Interprotec na brněnském výstavišti pořádá společnost UVEX Safety CZ, k.s. odborné diskusní setkání pro všechny, kteří se zabývají bezpečností a ochranou zdraví při práci.

 

Setkání odborníků zabývajících se ochranou zdraví při práci a pracovníků BOZP se uskuteční v úterý 4. října 2016 od 10:00 do 16:00 hod. v Hotelu Holiday Inn v Brně.

Hlavními diskutovanými tématy budou otázky nejnovějších inovativních řešení v ochraně zdraví při práci, maximální ochrana ve spojení s komfortem užívání, nejvyšší standardy bezpečnosti a individuální OOPP.

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost diskutovat s odborníky problémy konkrétních pracovišť a zároveň budou mít možnost seznámit se s nejnovějšími inovativními produkty, které mohou zajistit maximální ochranu pracovníků.

Filozofií značky uvex je vyrábět produkty zajišťující maximální možnou ochranu pracovníků při nejvyšším komfortu nošení. Současná praxe ukazuje, že se jedná o správnou cestu při vývoji nových ochranných pracovních pomůcek.

Značka uvex patří a určitě i v budoucnu bude patřit k lídrům výrobců a dodavatelů ochranných pracovních pomůcek.

Pořadatelem konference UVEX DAY 2016 je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou – dodavatel kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek špičkové kvality značky uvex v České republice.

http://www.uvex-safety.cz/cz/servis/uvex-academy/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky/konference-uvex-day-2016/