Montáž antén a satelitů od specialistů v Praze

Antény a satelity se starají o příjem televizního signálu. Pro většinu uživatelů jsou sice samozřejmostí, někdo však musí zajistit bezproblémové a funkční pokrytí. Jelikož se neustále staví nové objekty pro bydlení i podnikání, tak jsou specializované služby v této oblasti vždy potřeba. Pokud chcete zajistit anténu či satelit pro svůj domek, neváhejte se obrátit na firmu Romana Perglera, která se touto oblastí zabývá.

Nabídka kvalitních služeb pro každého

Ve firmě Roman Pergler – montáž antén Praha se specializují na pokrytí DVB-T signálem, na satelitní přehledy i na společné a individuální televizní antény. Služby poskytují ve vysoké kvalitě a nabízejí je po celé České republice, především však v Praze. Firma mimo to působí také v zahraničí, například v Anglii, Maďarsku, Bosně a Hercegovině neb v Chorvatsku. Má bohaté reference z již realizovaných zakázek, které si můžete prohlédnout přímo na jejích webových stránkách digitalnianteny.cz.

Kromě instalace satelitů se zde zabývají slaboproudými instalacemi, a to již od roku 1997 – mají tak v této oblasti řadu zkušeností a rovněž spoustu realizovaných zakázek. Nabízejí komplexní služby pro rodinné a bytové domy, hotely, firemní objekty a nákupní centra.

V neposlední řadě se zabývají instalací elektrických zabezpečovacích systémů a kamerových systémů a doplňkově řeší také rozvody strukturované kabeláže pro telefonní a počítačové sítě. Veškeré služby jsou zajišťovány ve vysoké kvalitě a za příznivé ceny – vždy vám zde vypracují individuální cenovou nabídku na míru konkrétním požadavkům.

Zadejte si poptávku online

Služby firmy si můžete objednat i online prostřednictvím poptávkového formuláře, který naleznete na webových stránkách. Tento formulář můžete využít nejen k samotným objednávkám služeb, ale také k případným dotazům, když byste před zahájením spolupráce potřebovali něco zodpovědět.