Zařízené virtuální sídlo firmy Praha

Každá firma musí mít někde zapsané sídlo firmy. K jeho zápisu je potřeba souhlas majitele nemovitosti, a tak většinu lidí nenapadne nic jednoduššího, než si sídlo zapsat ve vlastním domě. To je však docela nebezpečné. Kdo by chtěl, aby mu domů chodili zákazníci a úředníci na kontrolu? V případě finančních problémů pak může exekutor zabavovat váš rodinný majetek. Nebude se dívat na to, zda daná věc patří vám soukromě, nebo firmě. Nenechte si práci lézt do soukromí.

Zařiďte si virtuální sídlo firmy

Nejoptimálnějším řešením problému, kdy sídlo fyzicky nepotřebujete, ale musíte ho mít, je tzv. virtuální sídlo. Funguje to tak, že si necháte zapsat sídlo firmy na prestižní adrese, kterou vám pronajímá firma, co se virtuálními kancelářemi zabývá. Platíte měsíční poplatek, který se pohybuje v řádech stovek v závislosti na tom, kde se sídlo nachází a jaké služby požadujete. Firma se totiž o vaše sídlo plně postará. Přeposílá vám poštu, vyřizuje návštěvy, telefonáty atd.

Mnoho lidí si zařídí virtuální sídlo firmy Praha také z důvodu prestiže. Zákazníci, partneři a potenciální investoři se na vás hned začnou dívat jinak, pokud sídlíte ve známé části Prahy. Velmi to pomůže důstojnému jménu firmy. Kromě toho se říká, že v Praze chodí méně kontrol z úřadů.

Zní to zajímavě? Podívejte se na nabídku firmy Profi-kancelář s.r.o., která koncept v České republice představila jako jedna z prvních. Pod správou mají několik věhlasných adres v Praze a nabízí různé balíčky za pár stovek korun měsíčně.