Levné založení nové společnosti

Ať už pronájem normálních kancelářských prostor či virtuální sídlo firmy, vždy potřebujete pronajímatele, na kterého se můžete spolehnout. Naprostá většina podnikatelů v ČR nepotřebuje kancelář, protože jednoduše podniká z domu či z jiného pracoviště. Ovšem pokud si chcete sjednat obchodní schůzku, zvát si klienty do domu či do dílny, není nejlepší volbou. Se společností Profi-kancelář nezískáte pouze registrační zápis sídla vaší firmy (nejspíš s.r.o.) do obchodního rejstříku, ale mnohem více, např. založení firmy, služby recepce a obsluhu návštěv zcela zdarma.

Nabídka virtuálních kanceláří přímo v centru Prahy

Ať už jednáte se zahraničními klienty či nikoliv, nejlepší volbou pro první schůzku bývá naše hlavní město. Profi-kancelář nabízí nejen reálné kancelářské prostory, ale také ideální místnosti pro nerušená obchodní jednání. V praxi si stačí vybrat jeden ze tří balíčků virtuální kanceláře, ať zbytečně neplatíte za služby, které nebudete využívat. V případě, že máte otázky či nejasnosti ohledně sídla firmy, můžete kontaktovat bezplatnou podporu. Pokud chcete podnikat dlouhodoběji, je při zřízení pronájmu virtuální kanceláře důležitá profesionalita poskytovatele. Společnost Profi-kancelář s.r.o. patří mezi jednoho z nejinovativnějších a nejdéle působících hráčů na českém trhu nabízející virtuální sídlo firmy a založení s.r.o.

Jak probíhá založení společnosti s ručením omezeným?

Na počátku všeho je to určitě vstupní konzultace, v rámci níž jsou ujasněny některé věci s klientem. Poté se již o nic nemusíte starat. Příprava dokumentů, shánění živnostenského oprávnění, notářský zápis nebo registrace v obchodním rejstříku? Nic z toho vás nečeká. Jde o služby realizované v rámci založení firmy na klíč.

Nejlevnější varianta na současném trhu, s pomocí níž získáte čistou firmu, jež bude do nejmenšího detailu vypadat dle vašich požadavků. A to vše s možností volby termínu celkového vyřízení.

  • Klasické založení s.r.o. do dvou týdnů
  • Expresní založení firmy do pěti dnů