Rychlé založení sro

Společnost s ručením omezeným. To je cíl mnoha živnostníků, kteří chtějí svému podnikání dodat určitou váhu a povznést ho na vyšší úroveň. Chcete-li dosáhnout také tohoto cíle, nemáte však praktické zkušenosti s tímto oborem, volte založení sro na klíč. Služba zajišťovaná dlouholetými profesionály, jež vám během několika dní předají živnostenský list, výpis z obchodního rejstříku a osvědčení o registraci na finančním úřadu. Všechny náležitosti opravňující vás stát se novým majitelem či majitelkou nové sro.

Co potřebuje klient k založení sro na klíč?

V případě, že je třeba založit sro na míru, předá klient plnou moc právníkovi z Profi-kanceláře, a ten za něj vyřídí veškeré kroky, které jsou potřebné pro založení sro. Otázky odbornosti u vázaných a koncesovaných živností, zápisu firmy, kde figurují cizí státní příslušníci, DPH atd. zase zodpoví další specialista Profi-kanceláře. Notář může zodpovědět případné otázky k formulaci společenské smlouvy – notářského zápisu. Máme tedy všechny potřebné specialisty na jednom místě a klientovi ušetříme mnoho času.

Jak dlouho trvá založení sro na míru?

S Profi-kanceláří trvá celý proces založení sro do 10 dní, po těchto deseti dnech klient získává živnostenský list, osvědčení o registraci na finančním úřadu a výpis z obchodního rejstříku.

Expresní založení sro

Během podnikání může nastat situace, která si jednoduše žádá rychlejší zpracování celého procesu založení sro. V takovém případě je tu expresní varianta navýšená o mírný poplatek. Novou společnost však budete vlastnit do pěti dnů. V ceně takové služby je kompletní servis, od prvotní konzultace až po vyřizování všech povinností na úřadech. A výsledek? Založení sro s délkou založení do pěti dní.