LiveMag

LiveMag

Na internetu není obtížné najít nejnižší cenu, navíc to obyčejně nebývá nejdůležitější. Téměř vždy je nejnižší cena dosažena za senu nepřijatelných kompromisů. Nejhorší je, že naopak ani vysoká cena není zárukou bezproblémové kvality.

Jak tedy posunout nakupování na novou úroveň?

Odpovídá zakladatel serveru kvalt.cz Lukáš Neterda

Sestavujeme kvalt.cz jako katalog znalostí od expertů na různé obory, který hodnotí produkty podle parametrů. Začali jsme se segmentem výživy a zdraví, protože bez pokrytí této oblasti je jakákoliv další debata o kvalitě nemožná. Nemá smysl investovat do kvality v jiných oblastech života, pokud například člověk kupuje objektivně vadné potraviny.

Morava

Takže se tedy kvalt.cz soustředí na zdraví a potraviny?

To je jen začátek. Pochopitelně se ale náš koncept na těchto segmentech nevyčerpal, naopak dokázal pouze svůj potenciál tam, kde jinak internet uživatele spíše mate a frustruje.

Internet mate uživatele, protože se pouze kupí protichůdné informace bez kontextu a je prakticky nemožné udělat si logický a smysluplný názor natož kvalifikované nákupní rozhodnutí, které má smysl.

Příkladem jsou naše stránky o příčinách stárnutí a hormetickém efektu, které poskytnou uživateli obrovský vhled do problematiky. Poté bude chápat, proč jsou například olivové oleje hodnoceny podle daných kritérií.

StyleMag

Na články organicky navazuje hodnocení kvality produktů a srovnání cen, jaké známe z jiných serverů. Pokud něco kupujete, rozhodně se vyplatí zavítat i na kvalt.cz. vyhledát dané téma pomocí vestavěného vyhledávače.