Virtuální kancelář je ideálním řešením pro podnikatele

Chcete-li založit novou společnost, nebo koupit již fungující a zaregistrovanou firmu, tak je vhodné využít pro spolupráci partnera, který vám díky svým zkušenostem, odborným znalostem a širokému portfoliu nabídek zajistí vše, co potřebujete. Jedním z kvalitních specializovaných poskytovatelů je i Profi-kancelář s.r.o., která svými službami pokryje široké požadavky klientů v oblasti založení s.r.o. a poskytování virtuální kanceláře v Praze.

Založení společnosti s ručením omezeným

Nejobvyklejší formou podnikání v ČR je společnost s ručením omezeným (s.r.o). Pokud se rozhodnete pro společnost s.r.o. a svěříte všechny nezbytné úkony Profi-kanceláři, vyhnete se mnoha starostem i rizikům a ušetříte čas, který můžete věnovat rozjezdu podnikání, navázání obchodních kontaktů, popřípadě nakupování materiálu. Profi-kancelář vám po osobní konzultaci zajistí sídlo firmy, připraví všechny potřebné dokumenty a vyjedná termín u notáře, zajistí živnost, registraci na obchodním rejstříku, u finančního úřadu a v neposlední řadě i zákaznické linky a vybavení kanceláře včetně IT. Novou firmu tak můžete mít do dvou týdnů a ihned se věnovat novému podnikání.

Výhody virtuální kanceláře

Pro podnikatele a živnostníky, kteří nepotřebují nutně svou vlastní kancelář, a přitom nechtějí vyřizovat své podnikatelské zájmy ve svém domě či bytě, je ideálním řešením virtuální kancelář. Je to jednak vysoce profesionální, a jednak velice praktické a výhodné i po ekonomické stránce. Důvodem ke změně sídla a podnikání v tzv. virtuálním sídle firmy, může být i image firmy.

Služby společnosti Profi-kancelář

Služby Profi-kanceláře se vyznačují vysokou profesionalitou a odborností pracovníků specializujících se na jednotlivé oblasti. Nad rámec paušálu můžete mít některé služby levnější až o 40% než je v dané kategorii obvyklé. Služby se týkají založení nebo koupě společnosti, administrativy, marketingu, vedení účetnictví a služeb IT.