Využijte zázemí virtuálního sídla firmy

Pojem „virtuální sídlo firmy“ je v tomto případě velice často spojován s výrazem „virtuální kancelář“. Obojí má ve své podstatě naprosto shodný význam. Za minimální náklady si pronajmete adresu v Praze, kterou nebudete využívat každý den. Na budově bude vyset cedulka s názvem vaší společnosti a pro místní recepci budete naprosto známým subjektem. Takže klient v podstatně nic nepozná.

Sídlo firmy v Praze

Tento model situování vlastní firmy je samozřejmě spjat i s řadou přidružených služeb, jež vám přináší bezpočet dalších možností a to například:

  • Příjem pošty a její následné dosílání a skenování
  • Přesměrovaná telefonní linka, včetně obsluhy
  • Místo pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře

Jak můžete správně tušit, sídlo firmy Praha vám dokáže poskytnout cenově dostupné zázemí s možností využití dané adresy k jednání s klienty a zákazníky. To vše přidá na vašem celkovém kreditu v okamžiku, kdy budete brát obchodního partnera do kanceláře na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo Praze 9.

A to vše už od pouhých několika stovek korun za měsíc. Ano, tak malou částku musíte vynaložit k tomu, abyste měli sídlo firmy v hlavním městě na reprezentativní adrese.

Zvolte si sídlo firmy šité přímo na míru pro vás

Výpis všech výše uvedených programů v rámci této novodobé služby je bezpochyby variabilní. Záleží tedy pouze na vás samotných, čemu dáte přednost, s čím si vystačíte a jak hodně budete své nové sídlo využívat, a to včetně možnosti zařízené kanceláře.

Sestavení takového virtuální sídla vám umožní specialista na tento segment, jímž je společnost Profi-kancelář s.r.o.zabývající se touto činností spoustu let. Vedle toho lze získat i kvantum ostatních přidružených činností, jež vám přijdou vhod.