Hledáte pohodlné řešení sídla své firmy?

Virtuální kancelář je pojmem, s nímž se setkal bezpochyby každý. Jak již název této služby napovídá, jde o pronájem virtuálních prostor, i když ty fyzické jsou vám za mírný poplatek taktéž k dispozici k pronájmu. Je to virtuální kancelář Praha, prostřednictvím níž získáte především lukrativní situování své budoucí firmy, s nímž se pojí několik kladů.

  • Zapadnete mezi tisíce firem, což přijde vhod z pohledu finančního úřadu
  • Působíte profesionálněji
  • Zaujmete spoustu nových klientů a zvýšíte si šance na rozvoj podnikání

Zvyšte prestiž svého podnikání

V tomto případě se jedná o virtuální sídlo firmy, které primárně neokupujete, nýbrž jej máte přihlášené na reprezentativní adrese. Tento holý údaj si však můžete rozšířit o spoustu dalších úkonů, jež zjednoduší vaše firemní procesy. Níže uvádíme jejich krátký výčet.

  • Neomezený příjem pošty s týdenním nebo měsíčním přeposíláním
  • Zákaznická linka s operátorem
  • Využívání zařízené kanceláře a zasedací místnosti

Sídlo firmy Praha je spojeno hlavně s nízkými náklady oproti klasickému pronájmu kanceláře, za níž byste se v centru Prahy jistě nedoplatili.

Navrhněte si individuální sídlo firmy

Společnost Profi-kancelář s.r.o. vám poskytne bezplatnou konzultaci, s pomocí níž bude navrženo řešení odpovídající vašim konkrétním potřebám. Lukrativní sídlo firmy se může nacházet na Praze 1 hned vedle Václavského náměstí či v samotném centru na Praze 2. Zajímavé však mohou být také lokality jako je Praha 3 nebo Praha 9.

Změňte model fungování vaší firmy a snižte své provozní náklady. Zároveň využijte spousty nadstandardních služeb, které si pro vás Profi-kancelář s.r.o. přichystala. Je to například profesionální účetnictví, poradenství v oblasti marketingu a jiné administrativní úkony. Věřte, že budete spokojeni.