Jednoduché a rychlé založení živnosti

Založení nové společnosti i nákup ready-made firmy – s tím vším vám pomůže společnost Profi-kancelář s.r.o. Také za vás vyřídí živnost, živnostenský list, umístění sídla firmy do virtuální kanceláře a další. Společnost Profi-kancelář, u níž spolupráce započíná vstupní konzultací a končí dosti svižnou realizací. Bude vám založena s.r.o. na klíč, se kterou se pojí čistá historie. Garantována bude i doba provedení se zárukou vrácení peněz.

Budete si moci vybrat z těchto variant založení s.r.o.:

  • klasická varianta založení s.r.o. do dvou týdnů,
  • expresní varianta založení s.r.o. do pěti dnů,
  • nákup již hotové ready-made firmy.

Založení společnosti s ručením omezeným má i jinou tvář

Pokud potřebujete novou společnost vlastnit v podstatě obratem, není nic jednoduššího, než nákup hotové ready-made firmy. Další z možností, jak vkročit do velkého podnikání tou správnou nohou. Se splaceným kapitálem, s kompletní identitou a bez jakékoliv minulosti.

Jak sami asi správně tušíte, založení společnosti s ručením omezeným lze provést velice triviálně, rychle a hlavně správně. Díky celému procesu založení firmy velmi jednoduše získáte živnostenský list, včetně založení té správné živnosti. Jen musíte vědět, kdo vám s celým procesem pomůže.Tím profesionálním subjektem je firma Profi-kancelář, která se v tomto oboru pohybuje spoustu let. Vedle výhodných a neodolatelných cen za založení s.r.o. můžete i získat praktické sídlo společnosti a mnoho dalších služeb pojících se s tímto segmentem. Zkrátka vše potřebné na jednom místě. Máte také otázky ohledně práce na živnostenský list? To vše vám tato společnost velmi rychle zodpoví.